Abazović na Cetinju: Zaboravimo sve razlike, budimo svi slobodna Crna Gora

„Istina je da u opoziciji postoje razlike, da imamo drugačije programe i vizije, ali Crna Gora je jedna", poručio je Abazović
5774 pregleda 33 komentar(a)
Abazović
Abazović

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović, nakon razgovora sa aktivistima na Cetinju poručio je da je sistem pred kolapsom i da se svi moramo pojaviti na protestu koji se održava u subotu u Podgorici.

„Zaboravimo sve razlike, političke, nacionalne, vjerske, socijalne i budimo svi jedno u ovom istorijskom trenutku. Samo zajedno možemo spasiti Crnu Goru od kriminalaca koji su je kidnapovali. Oslobodimo našu Crnu Goru“ – poručio je Abazović na stranačkom okupljanju.

„Istina je da u opoziciji postoje razlike, da imamo drugačije programe i vizije, ali Crna Gora je jedna. Moramo vratiti građanima državu, a institucijama dostojanstvo. Moramo se izboriti protiv kriminalaca koji nam kradu budućnost. Spremni smo da se borimo za temeljne evropske vrijednosti. URA kao istinska građanska stranka ima najbolji program i najkompetentnije ljude koji mogu pomoći razvoju naše države. Ali, sve je uzaludno ako vlast instaliraju kovertama i crnim kapuljačama kao ovdje na Cetinju“ – naglasio je Abazović.

Prošle subote nas je bilo desetak hiljada, a svake naredne će biti sve više i više. Džaba sramota medijske deponije zvane Dnevne novine, džaba sramni RTCG, jedini vjetar koji će duvati u subotu je vjetar slobode. Budimo zajedno u ovom istorijskom trenutku spašavanja države“ – istakao je Abazović.

„DPS je na aparatima. Ne pomažu ni Beba, ni Draško, ni Sonja, ni Vesna.. Gotovo je, više nema nazad. Idemo do kraja, uvijek uz narod i građane. Svi na ulicu, sloboda je na dohvat ruke – zaključio je lider URA-e.

Potpredsjednik pokreta URA Filip Adžić istakao je da je obaveza i dužnost svih nas da vratimo dostojanstvo i funkcionalnost institucijama i da Crnu Goru svrstamo u red modernih evropskih zemalja.

„Sramota i šteta koju joj nanose razni „tajnovidci“, „polaznici“ i „patološki lažovi“ je nemjerljiva i mi to moramo zaustaviti. Zemlja sa hiljadugodišnjom tradicijom mnogo je veća od jednog čovjeka, jedne familije i jedne partije i mi ne smijemo dozvoliti da je i dalje čerupaju i uništavaju.“ – naglasio je Adžić.

On je pozvao sve građane koji iskreno vole Crnu Goru da se priključe protestima u subotu i tako postanu dio istorije, dajući doprinos oslobađanju Crne Gore od posljednjeg Evropskog diktatora.

Sastanku i razgovoru sa simpatizerima i aktivistima sa Cetinja prisustvovali su i potpredsjednik GP URA Miloš Konatar, izvršni direktor Zoran Mikić, šef medijskog tima Bojan Jevrić, generalni sekretar Mileta Radovanić i predsjednik Foruma mladih Milan Đaković.

Bonus video: