Džaković: Šarići su biznismeni, zaposlili su 500-600 Pljevljaka

"Ne znam kako neko nekoga može zvati narkobosevima dok se to ne dokaže na sudu", rekla je Džaković "Vijestima"
91 pregleda 93 komentar(a)
beba Džaković, Foto: Arhiva Vijesti
beba Džaković, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 15.05.2012. 13:14h

Na sjednici Glavnog odbora DPS-a aktivna je bila Ljubica Beba Džaković, koja je komentarisala neslaganja u pljevaljskom DPS-u i dovođenje u vezu šefa tog odbora Filipa Vukovića sa Milikom-Čekom Dačevićem i braćom Darkom i Duškom Šarićem.

Prema njenim riječima, probleme u pljevaljskom DPS-u pravi mala grupa članova opštinskog odbora "koja je umislila da vrijedi".

"Pominjala sam braću Šarić i Čeka jer ih ta mala grupa stalno dovodi u vezu sa predsjednikom Filipom Vukovićem. On nikada nije bio sa Čekom na barikadama, a Šarići su, kada smo mi kontaktirali sa njima bili biznismeni, ne narkobosovi kako ih sada zovu. Mada, ne znam kako neko nekoga može tako zvati dok se to ne dokaže na sudu", rekla je Džaković "Vijestima".

Ona je naglasila da oni "u to vrijeme nijesu napravili nijedan eksces u Pljevljima, ali jesu nekoliko zgrada": "Prije toga 30 godina nijesu pravljene zgrade u Pljevljima. Zaposlili su 500-600 ljudi i iz DPS-a i iz SNP-a. Tada se nije dešavalo ništa zbog čega bi mogli da ih okrivimo. Ja sam im tražila da kao biznismeni pomognu izgradnju doma za stare i htjeli su, a onda se sve ovo desilo. Filip Vuković je izabran jednoglasno, a ta mala grupa ne umije priznati nekome ko je bolji i vrijedniji daje bolji. Stalno im neko smeta, stalno nepotrebno prave gluposti koje nikome neće na dobro izaći. A toliko su mali da naprave, bilo što".

Opširnije u štampanom izdanju

Bonus video: