Lazović: Ako DPS-u smeta opozicija u vlasti neka raskinu koaliciju

Lazović je gostujući na TV Vijesti, ukazao na to da su lokalni izbori pokazali da je SDP jedna od rijetkih partija koje imaju trend rasta
50 pregleda 0 komentar(a)
Vujica Lazović, Foto: Savo Prelević
Vujica Lazović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.04.2012. 17:23h

Potpredsjednik SDP-a Vujica Lazović, najavio je da je vrlo izvjesno da će ta partija na naredne parlamentarne izbore izaći samostalno.

Na pitanje kako SDP doživljava to što predsjednik DPS-a Milo Đukanović kaže da im ne treba opozicija u vlasti, Lazović je rekao da "ako je tako, onda neka raskinu koaliciju".

Lazović je gostujući na TV Vijesti, ukazao na to da su lokalni izbori pokazali da je SDP jedna od rijetkih partija koje imaju trend rasta.

Lazović je podsjetio da su to pokazali i izbori u Kotoru, i u Podgorici, Cetinju, Tivtu i Herceg Novom.

Turkish Airlines zainteresovan za Montenegro Airlines

Pričajući o skorašnjoj posjeti Turskoj, Lazović je rekao da su turske kompanije zainteresovane da ulažu u Crnu Goru, a kao konkretne primjere navodi da je Turkish Airlines zainteresovan za Montenegro Airlines, te da je nekoliko kompanije zainteresovano za Aerodrom Berane.

Lazović je rekao da je Vlada krenula u proceduru raskida ugovora sa Rusima u Kombinatu aluminijuma, da su im uputili zahtjev o preuzimanju akcija u skladu sa Ugovorom o poravnanju i da čekaju odgovor.

Ukoliko Rusi ne odgovore, Lazović najavljuje da će Vlada ići na arbitražu.

Bonus video: