Demokrate popravile rezultat za 150 odsto

Za Listu Demokrata, koju je predvodio, Novica Gogić, juče je glasalo 270 Pivljanki i Pivljana. To je ogromni skok i napredak u odnosu na brojku od 116 glasova koliko su Demokrate zavrijedile na parlamentarnim izborima 16. oktobra 2016. godine
52 pregleda 0 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 21.05.2018. 06:34h

Demokratska Crna Gora nastavlja sa nizom dobrih izbornih rezultata. Na juče održanim lokalnim izborima u Plužinama, Demokrate su se, u sjenci izbornih zloupotreba i atmosfere taman kao da je riječ o opštinama u kojima DPS vodi glavnu riječ, dobrano etablirala kao jedan od respektabilnih političkih subjekata. Pivljani su nagradili njihov predan rad na predstavljanju ideje pobjeda, a ne podjela i neophodnosti da ljudi ostanu na svojim ognjištima ili da se oni koji su već otišli vrate na njih.

Za Listu Demokrata, koju je predvodio, Novica Gogić, juče je glasalo 270 Pivljanki i Pivljana. To je ogromni skok i napredak u odnosu na brojku od 116 glasova koliko su Demokrate zavrijedile na parlamentarnim izborima 16. oktobra 2016. godine. Preciznije, Demokrate su za više nego duplo popravile svoj izborni rezultat od prije dvije godine.

Za Demokrate je ovo podstrek i snažan zamajac u susret lokalnim izborima u Podgorici i ostalim opštinama u kojima su već odavno prepoznati kao najjača opoziciona partija, sa najjačom infrastrukturom. U prilog tome, na težini dobija činjenica da je vladajuća stranka u Crnoj Gori na juče održanim izborima u Plužinama doživjela pravi debakl i potop: za skoro 40% je umanjila svoju snagu izraženu u glasovima u odnosu na povjerenje koje je njihov predsjednički kandidat dobio prije mjesec dana u Pivi.

Demokrate ponudile nove moderne projekte za Kolašin

Demokrate su napravile moderan i sveobuhvatan Program u čijem fokusu su problemi građana Kolašina i ponudili konkretna rješenja, kako će to izgledati 27. maja, kada Demokrate budu nosioci nove vlasti u Kolašinu.

Kao i u naseljima Donji i Gornji Pažanj, i u naselju Biočinovići su dugogodišnje neulaganje u redovno održavanje i velika nebriga dovele do ogromne zapuštenosti infrastrukture. Teško je razumjeti kako je moguće da jedno prigradsko naselje u 21. vijeku nema iole razvijenu saobraćajnu infrastrukturu, ako se zna da je to najvažnija forma javnog prostora bez koje je normalan život nezamisliv.

U Biočinovićima nema ni trotoara, ni ulične rasvjete.

Demokrate će se i u Kolašinu ponašati domaćinski i raditi u interesu građana. Kao odgovorna vlast, napravićemo nove trotoare i postaviti prijeko potrebnu rasvjetu. Osim toga, projektom je obuhvaćena i sanacija dotrajalog kolovoza, a sve da bi građanima pružili pristojan, dostojanstven i bezbjedan život u rodnom mjestu.

Zato dođi u Kolašin, "dođi kui, jer imamo plan za moderan grad".

(PROMO)