Marović: Koalicija URA-Demokrate pozajmila djelove našeg programa, pomak u odnosu na zoo vrt ili tramvaje

416 pregleda 14 komentar(a)
Marija Marović, Foto: Sve za moj grad
Marija Marović, Foto: Sve za moj grad
Ažurirano: 20.05.2018. 16:01h

Jedna od uporišnih tačaka u našem planu za Glavni grad je izgradnja Gradske bolnice, saopštila je danas Marija Marović, kandidatkinja za odbornicu koalicije "Sve za moj grad" koju čine Demokratski front (DF) i Socijalistička narodna partija (SNP).

"Međutim, danas smo vidjeli da je tu tačku iz našeg programa, kao svoju, u javnost plasirao nosilac liste koalicije URA-Demokrate. Nama svakako nije krivo što su iz koalicije URA-Demokrate pozajmili djelove našeg programa, jer su se tako vratili na realne probleme Podgoričana, što je svakako pomak u odnosu na zoološki vrt ili tramvaje. Očekujemo narednih dana da iz URA-Demokrate "pozajme" još neki dio našeg programa, na primjer o izgradnji druge gimnazije, što bi takođe bio korak naprijed kad se imaju u vidu nonsensi koje smo gledali od njih u ovoj kampanji. Krađa programa koalicije DF-SNP ,,Sve za moj grad!" od strane drugih partija samo potvrđuje da smo na pravom putu, i da i naša konkurencija priznaje njegov kvalitet", istakla je Marović reagujući na saopštenje koalicije "Podgorica za 21. vijek".

Ona je dodala da je koaliciji DF-SNP "Sve za moj grad" takođe drago, što je javnost, makar i kroz ovo "pozajmljivanje" programa imala priliku da vidi ko je nosilac liste koalicije URA-Demokrate za izbore u Podgorici.

"Većina građana misli da su to Dritan Abazović, Aleksa Bečić ili Nedjeljko Rudović, koji su nosioca, iz nekog razloga, sakrili od kamera i fotoaparata", rekla je Marović.

Po njenim riječima, koalicija “Sve za moj grad!” ima ubjedljivo najbolji program za Podgoricu.

"To je već ogromna prednost u odnosu na političku konkurenciju. Moramo istaći da naš program nailazi na sjajan prijem kod Podgoričana, što smo i očekivali jer je on upravo rađen u dogovoru sa gradjanima, uz uvažavanje njihovih sugestija i potreba", kazala je Marović.

Bonus video: