"Podgorica za 21. vijek": Da se Crnoj Gori nije desio DPS, imala bi mnogo više od Ajfelovog tornja

DPS-ove tvrdnje po kojima je Podgorica u posljednjih dvadeset godina izrasla u grad koji ostavlja bez daha, a sve zahvaljujući DPS-u, iz koalicije “Za 21. vijek” ocjenjuju tragikomičnim
111 pregleda 7 komentar(a)
koalicija za 21. vijek, Foto: Koalicija za 21. vijek
koalicija za 21. vijek, Foto: Koalicija za 21. vijek
Ažurirano: 19.05.2018. 20:03h

Podgorica je mogla do sada da ima i građevinu impozantniju od Ajfelovog tornja ili Kipa slobode, samo da je imala pošteniju i pravedniju vlast od DPS-a, kazali su iz koalicije “Podgorica za 21. vijek”.

Iz DPS su prethodno kazali da očekuju da lideri GP URA i Demokrata Dritan Abazović i Aleksa Bečić Podgoričanima obećaju Ajfelovu kulu.

“To su građevine izgrađene još u pretprošlom vijeku u zemljama koje su imale sreće da ih ne zadese ljudi poput DPS-ovih kadrova i “neimara” (Svetozara Marovića, Miomira Mugoše, Rajka Kuljače, Nebojše Radojičića, Vuke Golubovića, Žarka Pavićevića…) i plejade drugih iz organizovane kriminalne grupe formalno nazvane DPS”, ocijenili su iz koalicije “Podgorica za 21. vijek”.

Iz ovog političkog saveza tvrde i da nosilac liste DPS-a u Podgorici Ivan Vuković, „kojeg su iz DPS-a samoproklamovali omiljenim profesorom", na Fakultetu političkih nauka u Podgorici "dobija najnižu ocjenu 1 (slovima: jedan)" na redovnim anketama koje ispunjavaju studenti, a u kojima se traži da se ocijeni rad profesora na Univerzitetu.

“Uostalom, o tom vajnom znalcu i doktoru, i lažnom nezavisnom analitičaru najbolje govori snimak koji je ostao urezan u gotovo svim glavama crnogorskih građana, a u kojem Vuković izjavljuje i nadasve stoji iza notorne gluposti da je Belgija vojno neutralna zemlja. O njemu govori i odnos sa kolegama na fakultetu ali i odnos prema studentima. Za građane dovoljno o referencama pomenutog koji u noći kad je izabran za nosioca liste organizovane kriminalne grupe nije ni znao da je šef odredio njega i namijenio ga za kratkoročnu upotrebu i nekog ko će biti zaslužan za debakl njegove partije na podgoričkim izborima”, ističu oni.

DPS-ove tvrdnje po kojima je Podgorica u posljednjih dvadeset godina izrasla u grad koji ostavlja bez daha a sve zahvaljujući DPS-u iz koalicije “Za 21. vijek” ocjenjuju tragikomičnim.

“Kud bi nam bio kraj da nije bilo raznoraznih donacija od kojih se izgradio pokoji bulevar ili oplemenio neki park. Impozantan rezultat za dvadeset godina vlasti, nema šta. Je li moderan onaj evropski grad čija polovina teritorije u 2018. godini leži na septičkim jamama ili u kojem se voze autobusi stari i do 40 godina”, upitali su iz koalicije “Podgorica za 21. vijek”.

“Na svu sreću, Podgorica će od 27. maja dobiti poštenu i vlast koja će raditi u interesu građana i glavnog grada naše države, vlast koja dolikuje 21. vijeku”, zaključuju oni.

Bonus video: