Čađenović: Stijepović da se ne krije, već da dokaže da sam uzimao dnevnice

Ne iznenađuje, kako je kazao, što njegova biografija nije poznata ljudima iz DPS-a, jer je njima "ionako dosta toga nepoznato, počevši od statusa Belgije, pa do statusa Pari Sen Žermena"
179 pregleda 2 komentar(a)
Vladimir Čađenović, Foto: Koalicija za 21. vijek
Vladimir Čađenović, Foto: Koalicija za 21. vijek
Ažurirano: 19.05.2018. 19:36h

Vladimir Čađenović, nosilac Izborne liste Demokrata i GP URA na lokalnim izborima u Podgorici, kazao je da pod punom krivičnom i materijalnom odgovornošću tvrdi da nikada nije uzeo dnevnicu od državnih organa.

Iz odbora DPS u Glavnom gradu su kazali ranije da Čađenović krije od građana ključne detalje iz svoje biografije.

"Stojim iza svakog slova svog CV-a, a ako skriveni Slavoljub Stijepović koji je smislio smiješno i skandalozno saopštenje ne smjevši da stavi svoju signaturu, smatra suprotno, neka to i dokaže. Prebivalište u Podgorici sam imao, imam ga, i imaću ga jer se svuda, i u svom Brskutu, i na svakom mjestu u Podgorici osjećam kao svoj na svome. Svuda se slobodno krećem, svakome mogu da pogledam u oči jer nikome nisam ukrao ništa, pa ni Brskut Podgorici, u čijem je sastavu, osim ako vašim izbornim kombinatorikama ne smeta, pa ste ga izmjestili, ne obavijestivši stanovništvo Brskuta", kazao je Čađenović.

Svoje mjesto prebivališta, kako je rekao, prijavljuje uredno.

"Za razliku od vas, kojima je prebivalište malo Dubai, malo Spuž, malo, of course, neka off shore destinacija, na kojoj gomilate pare koje ste opljačkali od građana. Ja sve što činim, činim suprotno od vas, iz čega proizilazi da nikada nijednu dnevnicu nijesam uzeo, niti bilo koju prinadležnost nezakonito ostvario, nisam, vala, ni priznavao da sam šef organizovanog kriminalnog klana, niti sam povrh miliona tako stečenih i poslaničkih plata od 2000 evra svakog mjeseca dolazio na blagajnu Skupštine da podignem 100 evra za mobilni telefon ili 15 za gorivo. Nisam uzimao ni 300 socijalne naknade preko četvorocifrene zarade kao što ste činili vi", rekao je Čađenović.

Ne iznenađuje, kako je kazao, što njegova biografija nije poznata ljudima iz DPS-a, jer je njima "ionako dosta toga nepoznato, počevši od statusa Belgije, pa do statusa Pari Sen Žermena".

"Nisam prepisivao projekte konkurenata na lokalnim izborima, kao sto vi činite posljednjih 15 dana, jer vam je rejting u strahovitom padu. Tim koji predvodim je sam i smislio i ponudio građanima Podgorice i nacionalni stadion i bazene i šetalište uz Moraču i tramvaj u Podgorici. Moj tim će ih i realizovati nakon izbora 27. maja. Ne iznenađuje me što vam je moja biografija nepoznanica jer je vama ionako dosta toga nepoznato, počevši od statusa Belgije do statusa Paris Saint-Germain-a. Meni je drago što sam vam nepoznanica, ako ćete iskreno, neću ja nikada osjetiti žeđ za poznanstvom sa bilo kime od vas. Najvažnije mi je da me građani Podgorice znaju i prepoznaju kao nekoga ko sve što radi, radi u interesu svoje Podgorice i svojih sugrađana", zaključio je nosilac liste koalicije "Podgorica za 21. vijek".

Bonus video: