REAGOVALI NA STIJEPOVIĆEVE NAVODE

"Podgorica za 21. vijek": DPS vlast bi obmanama da predstavi navodne rezultate

Kako nemaju šta od svojih rezultata prikazati građanima glavnog grada, smatraju u koaliciji "Podgorica za 21. vijek", u DPS su na "bestidan način zloupotrijebili i Službu zaštite i spašavanja kao svoje vlasništvo u jednom od marketinških video materijala"
1 komentar(a)
stanje biciklističke staze, Foto: Koalicija za 21. vijek
stanje biciklističke staze, Foto: Koalicija za 21. vijek
Ažurirano: 19.05.2018. 16:41h

U nedostatku rezultata kojima bi građanima Podgorice poručili da vrijedi glasati za njih, Demokratska partija socijalista (DPS) osim što kopira projekte koalicije „Za 21. vijek“ građanima želi da obmanama prikaže tobožnje rezultate njihove vladavine, što je potvrdio i odlazeći gradonačelnik u jednom od najnovijih intervjua, navode u koaliciji „Podgorica za 21. vijek“.

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović kazao je da DPS ne daje nerealna obećanja, već obećano ispunjava.

"Na čelu sa nikada uspjelim nezavisnim analitičarem i doktorom bez osnovnih kompetencija, prvo su predstavili, na njima svojstven način, bez stida i skrupula, projekat šetališta kojeg je naša koalicija predstavila prije nekoliko dana. Isto tako sjetili su se da u danu formiraju fiktivni vaterpolo klub prepisavši našu inicijativu dan prije toga“, ističu oni.

Kažu i da se iz DPS-a hvale kako su oni "neimari velikih gradskih mostova", zaboravljajući pritom da građani odavno ne vjeruju na riječ "onima koji do te vrline našeg naroda ne drže ni najmanje".

„Tako most „Union bridge“ koji je otvoren 8. maja 2003. godine pripisuju sebi na zaslugu iako su sredstva za njegovu izgradnju najvećim dijelom donirana od Evropske unije. Da obraza nemaju ni najmanje potrudili su se i prije neki dan kada su pod maskom stratsvenih ljubitelja biciklizma, bicikle vozili stazama za koje su kazali da su rezultat njihove vlasti u prethodnom mandatu, zaboravljajući da je ta trasa izgrađena od sredstava iz donacije Narodne republike Kine, CRBC-a i jedne privatne kompanije. Koliko ih je briga za biciklističke staze govore slike na koji način održavaju i te donirane biciklističke rute“, naglašavaju iz ove koalicije.

Kako nemaju šta od svojih rezultata prikazati građanima glavnog grada, smatraju u koaliciji "Podgorica za 21. vijek", u DPS su na "bestidan način zloupotrijebili i Službu zaštite i spašavanja kao svoje vlasništvo u jednom od marketinških video materijala".

„Svojatajući ljude koji rade u toj službi kao svoje vlasništvo podičili su se njihovim uspjesima o broju ugašenih požara, dok su oni te dane provodili u klimatizovanim prostorijama“, tvrde oni.

Kako smatraju, ne čudi odziv ljudi na njihovim skupovima, poput onog na Skalinama gdje se okupilo "malo više nego što se može izbrojati na prstima dvije ruke".

„To između ostalog i jasno govori da su građani odavno prozreli njihove rezultate rada i njihovu politiku koju će 27. maja poslati u opozicione redove, a ljudima za 21. vijek dati puno i opravdano povjerenje“, zaključili su oni.