PORUČUJU DA ĆE RADITI U INTERESU KOLAŠINACA

Demokrate: Biočinovićima potrebni novi trotoari i rasvjeta

Kao i u naseljima Donji i Gornji Pažanj, i u naselju Biočinovići su dugogodišnje neulaganje u redovno održavanje i velika nebriga dovele do ogromne zapuštenosti infrastrukture, ističu iz Demokrata u Kolašinu
0 komentar(a)
Demokrate Kolašin, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokrate Kolašin, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 19.05.2018. 15:04h

Demokrate će se u Kolašinu ponašati domaćinski i raditi u interesu građana, a saobraćaj i svi aspekti svakodnevnog života biće usmjereni na građanina, kao i cjelokupno djelovanje partije koje će biti podređeno prosječnom građaninu Kolašina, poručili su iz te partije.

Kao odgovorna vlast, svjesna svoje uloge u životu opštine, kako navode Demokrate, poručuju da će napraviti nove trotoare i postaviti prijeko potrebnu rasvjetu.

"Kao i u naseljima Donji i Gornji Pažanj, i u naselju Biočinovići su dugogodišnje neulaganje u redovno održavanje i velika nebriga dovele do ogromne zapuštenosti infrastrukture. Teško je razumjeti kako je moguće da jedno prigradsko naselje u 21. vijeku nema iole razvijenu saobraćajnu infrastrukturu, ako se zna da je to najvažnija forma javnog prostora bez koje je normalan život nezamisliv. U Biočinovićima nema ni trotoara, ni ulične rasvjete. Osim toga, izvršićemo sanaciju dotrajalog kolovoza, uraditi novu asfaltnu površinu gdje je neophodna i obnoviti staru, a sve da bismo građaninu pružili pristojan, dostojanstven i bezbjedan život u rodnom mjestu. Dođi kući jer imamo plan za moderan grad", poručuju iz Demokratske Crne Gore.