Pajović: Vrijeme Mila Đukanovića i te generacije političara je prošlo

Osnivačka skupština nove partije Pozitivna Crna Gora biće održana krajem aprila
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.03.2012. 19:59h

Osnivačka skupština nove partije Pozitivna Crna Gora biće održana krajem aprila, najavio je Darko Pajović, osnivač Pozitivne Crne Gore.

Pajović je za TV Vijesti rekao da njegova partija nema namjeru da ulazi u koaliciije, i da smatra da je vrijeme Mila Đukanovića i njegove generacije političara prošlo.

"Darko Pajović, sa svojih 40 godina nikad nikome nije bio pion, nikad nikome nije bio marioneta, sve u životu što je radio radio je sam. Volio je da je okružen sa pametnijim, iskusnijim ljudima, jer od takvih ljudi možete da učite", kazao je Pajović TV Vijesti.

Pajović ističe da su otvoreni za partnerstvo sa svima koji postupaju u skladu sa principima borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije i depolitizacije tužilaštva i sudstva, ali da nije optimista da će aktuelni premijer Igor Lukšić tako postupati.

"Jer 23 godine traje taj neki vid reforme i ja u gospodinu Lukšiću ne vidim ništa novo u odnosu na kontinuitet bivše vlade i to je nešto što mene lično ne ohrabruje", rekao je Pajović.

Galerija

Bonus video: