Tek će neke afere biti konkretizovane

SNP: Vrlo simptomatično je da Roćen dobro zna šta je gospodin Milić govorio u Tužilaštvu, a da ministar u Tužilaštvo još zvanično nije ulazio ni po jednom osnovu
62 pregleda 0 komentar(a)
Srđan Milić, Milan Roćen, Foto: Savo Prelević
Srđan Milić, Milan Roćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.01.2012. 08:12h

Komentarišući tvrdnje ministra vanjskih poslova Milana Roćena da „nema niti može biti dokaza o njegovim navodnim vezama sa narkobosom Darkom Šarićem“, u SNP-u su juče istakli kako je „ministrova inspiracija, kao i obično, skretanje priče sa prave istine i adrese“.

Roćen: Ne može biti dokaza o vezama sa Šarićem

„Vrlo simptomatično je da Roćen dobro zna šta je gospodin Milić govorio u Tužilaštvu, a da ministar u Tužilaštvo još zvanično nije ulazio ni po jednom osnovu. A što se tiče rječnika kojim se ministar služi, mora se primijetiti da je identičan vokabularu njegovog šefa, što dodatno govori o situaciji u kojoj su se našli“, stoji u reagovanju Medijskog centra SNP-a na Roćenovu poruku da Milić sve drskije i bezobzirnije govori neistine o njemu.

Ističući da razumiju ministrovo ubjeđenje da oni obojica imaju probleme sa Milićem, iz SNP-a su ih pozvali da ne potcjenjuju ni problem koji imaju sa vlastitom savješću, bliskim okruženjem i Crnom Gorom.

„Roćen zna da postoje činjenice kojima je potreban svjedok, ali i one, koje su same sebi svjedoci. Naglašavamo da svi napadi i vrijeđanja imaju svoj rok trajanja. Ali i najmanja istina, i poslije bezbroj poteškoća, mudrovanja i spletki, ostaje uvijek ono što je i bila. A gospodin Roćen bi trebalo da usaglasi skalu svog strpljenja, jer vremena za podizanje emocija tek će imati, kad se neke afere konkretizuju i procesuiraju“, zaključuje se u reagovanju SNP-a.

Bonus video: