Roćen: Ne može biti dokaza o vezama sa Šarićem

"Lider SNP-a, vođen političkom sujetom, lansira o meni laži od poraza na žabljačkim lokalnim izborima", rekao je Roćen
0 komentar(a)
Milan Roćen, Foto: Savo Prelević
Milan Roćen, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 26.01.2012. 12:07h

Šef diplomatije i član Predsjedništva DPS-a Milan Roćen kazao je sinoć da nema niti može biti dokaza o njegovim navodnim vezama sa narkobosom Darkom Šarićem.

Povodom teksta “Milić predao dokaze o Roćenovim milionskim vezama”, najavljenim na jučerašnjoj naslovnoj strani “Vijesti”, Roćen je kazao da Milić sve drskije i bezobzirnije govori neistine o njemu.

”Užurbano oglašavanje sagovornika 'Vijesti' iz Milićeve partije o njegovom iskazu Tuzilaštvu i ponuđenim 'direktnim dokazima' o mojim navodnim vezama sa Šarićem i drugim firmama neće pomoći njihovom lideru da se lako izvuče iz mreže sopstvenih laži i manipulacija. Tih dokaza nema, i ne može ih ni biti. Uostalom, kad je tako siguran, što ne sačeka nalaze Tužilaštva. To će ostati kao direktni dokazi o lažima koje lider SNP-a, vođen političkom sujetom, lansira o meni od poraza na žabljačkim lokalnim izborima. U posljednje vrijeme sve drskije i bezobzirnije, iskorišćen od strane svojih dojučerašnjih političkih saveznika, koji su ga doveli i do famozne fotografije sa Šarićem. Milićeva, kao i njihova faktografija, jednako je istinita kao i priča o toj čuvenoj fotografiji”, piše u reagovanju Roćena.

Lider SNP-a je u ponedjeljak dao iskaz u tužilaštvu i, kako je “Vijestima” saopšteno iz SNP-a, predao specijalnoj tužiteljki Đurđini Ivanović, više od 40 strana dokumentacije u kojoj se “ne radi o nikakvim posrednim, nego direktnim dokazima o relacijama Roćena i Bemaxa, Roćena i Kujundžića i Roćena i firmi Darka Šarića”. Iz Milićeve partije je naglašeno da se radi o desetinama miliona eura.

Milić je tužiteljki saopštio da ne posjeduje fotografiju Roćena i Šarića.

Bonus video: