DPS Kolašin: Martinović unaprijedio ionako ignorantski stav

"Kada, kao u ovom slučaju, nijeste u mogućnosti da plagirate činjenice, izgleda da je tišina duboke kolašinske šume jedino utočište za vaše navodno poštenje, hrabrost i mladost"
92 pregleda 7 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 10.05.2018. 12:50h

Nakon poslednjeg saopštenja kolašinske filijale Demagoga, jasno je da je potpredsjednik ove partije iz Kolašina Vladimir Martinović jedan od njenih ključnih ideo-demagoga, navodi se u reagovanju DPS Kolašin na jučerašnje saopštenje Demokrata.

Iz DPS navode da je Martinović uspio da unaprijedi "ionako ignorantski stav" koji njegova partija ima prema javnosti "ali i prema zdravom razumu".

Ističu da Demokrate izbjegavaju da odgovore na pitanja DPS-a koja su "im javno već više puta postavili".

"Šta ste za četiri godine vršenja vlasti u Kolašinu uradili za grad?!! Recite ime i jednog investitora kojeg ste doveli u Kolašin, osim onog kojeg pominjete kao partnera vašeg potpredsjednika u poslovima vezanim za šumski resurs?Kažite koji ste to infrastrukturni projekat realizovali na teritoriji opštine Kolašin? Koliko ste otvorili novih radnih mjesta,osim onih na kojima ste zaposljavali članove porodice?", pitali su iz DPS-a.

Demokratama su uputili i pitanja zašto mjesecima "uskraćuju kolašinsku javnost za odgovore na pitanja o direktnom učešću vašeg potpredsjednika u devastaciji šumskog resursa", na koji način i gdje je izvršen transport i prodaja više stotina kubika drvnih sortimenata bezpotrebne dokumentacije, te "na koji način dok ste porodice ostavljali bez hljeba vi ostvarivali pravo na zimnice a nijeste zaposleni u lokalnoj upravi".

"Kada, kao u ovom slučaju, nijeste u mogućnosti da plagirate činjenice, izgleda da je tišina duboke kolašinske šume jedino utočište za vaše navodno poštenje, hrabrost i mladost. Izvjesno je da će vam nakon 27. maja od čuvenog slogana ostati jedino njegov poslednji dio, ali u formi: mladost - ludost", zaključuje se u saopštenju DPS Kolašin.

Bonus video: