DPS Kolašin: Predizborna kampanja Demokrata je izložba likovnih radova i 3D željoteka

"Zašto za četiri godine provedene u vlasti ne postaviste i jednu pametnu klupu? Mogli ste bar toliko"
66 pregleda 7 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 09.05.2018. 11:45h

Ono što nijesu uradili za četiri godine vlasti u Kolašinu, kako tvrde u Opštinskom odboru (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) , "Demokrate sada crtaju i pokušavaju da nametnu građanima kao gotovu stvar". Kako piše u saopštenju OO DPS, "Demokratama neće mnogo pomoći takvi crtani filmovi".

"Zašto za četiri godine provedene u vlasti ne postaviste i jednu pametnu klupu? Mogli ste bar toliko. Da li je neko branio Demokratama da tokom četvorogodišnjeg vršenja vlasti u Kolašinu da postave pametne klupe na Trgu Borca, izgrade sportske terene, rekonstruišu fasade zgrada i sve ostalo što, kroz 3D animacije, nude građanima Kolasina? Pravilo Demokrata glasi - što nijesmo uspjeli da uradimo za četiri godine vlasti, sada ćemo nacrtati, foto-montirati i reći da će to biti tako. Teško da i djeca mogu povjerovati u te neozbiljnosti“, piše u saopštenju OO DPS.

Oni predizbornu kampanju Demokrata nazivaju "izložbom likovnih radova i 3D željotekom, koje će biti zatvorene 27. maja". Odlukom građana Kolašina Demokrate će, tvrde u OO DPS, sa koalicionim partnerima biti poslati u političku prošlost.

"I na kraju još jednom pitamo kolašinske demagoge Demokrate šta su za četiri godine vršenja vlasti u Kolašinu uradili za grad, osim što su u lokalnoj upravi zapošljavali članove porodica, nezakonito, preko sindikata lokalne uprave, obezbjeđivali sebi zimnice, bavili se privatnim "biznisom", nezakonito otpuštali radnike Opštine?“, piše u saopštenju OO DPS.

Bonus video: