SDP i Demos nastupiće zajedno u Podgorici: Vujović na čelu, Vuksanović u kampanji

Na listi će, kako se navodi, biti bivši ministar poljoprivrede u Vladi izbornog povjerenja Budimir Mugoša, članica predsjedništva Demosa Tina Raičević, dekan Fakulteta informacionih tehnologija prof. Adis Balota i dekan Pravnog fakulteta Univerziteta Mediteran dr Miloš Vukčević
262 pregleda 61 komentar(a)
Ivan Vujović, Draginja Vuksanović, Foto: Boris Pejović
Ivan Vujović, Draginja Vuksanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.04.2018. 07:27h

Socijaldemokratska partija (SDP) i Demos nastupiće na lokalnim izborima u Podgorici kao “Građanski savez za promjene”, a nosilac liste biće član predsjedništva SDP-a Ivan Vujović, saznaju “Vijesti”. Na listi će biti, kako se navodi, i jedan broj slobodnih građana, a savez je otvoren i za druge političke subjekte koji baštine viziju građanske Crne Gore.

“Kampanja će u konceptualno-programskom smislu biti nastavak predsjedničke kampanje Draginje Vuksanović koju su podržali politički subjekti, progresivne strukture i slobodni pojedinci. Smjena otuđene partijske elite, afirmacija ideje socijalne pravde i solidarnosti, zalaganje za građanske promjene su bile ključne odrednice kampanje Vuksanović, koja će biti direktno uključena u promovisanje ideja saveza”, kazao je sagovornik “Vijesti”.

Na listi će, kako se navodi, biti bivši ministar poljoprivrede u Vladi izbornog povjerenja Budimir Mugoša, članica predsjedništva Demosa Tina Raičević, dekan Fakulteta informacionih tehnologija prof. Adis Balota i dekan Pravnog fakulteta Univerziteta Mediteran dr Miloš Vukčević.

“Očekujemo da nakon izbora u Podgorici, Građanski savez bude dodatno osnaživan kroz podršku slobodnih pojedinaca, progresivnih struktura i drugih političkih partija“, navodi se.

Bonus video: