Podgorica za 21. vijek: Nejasno na šta DPS misli kada kaže “dogovorili smo se”

“Jer za druge stvari nijesu ni sposobni. Njihova je specijalizacija ona koju je do tančina usavršio bivši gradonačelnik Mugoša koji se sumnjiči za kriminalne radnje i koji je svojevremeno po Podgorici obećavao izgradnju pet bazena”, kazali su u ovoj koaliciji
3 komentar(a)
Podgorica za 21 vijek, Foto: Podgorica za 21. vijek
Podgorica za 21 vijek, Foto: Podgorica za 21. vijek
Ažurirano: 26.04.2018. 16:33h

Kada DPS pomene dogovore percepcija javnosti je da je riječ o dogovorima za sporazumno priznanje krivice sa tužilaštvom zbog kriminalnih radnji, pa nije jasno na šta tačno misle kada kažu da je “dogovoreno sa Fudbalskim savezom”, kažu u odgovoru na DPS-ovo saopštenje iz koalicije “Podgorica za 21. vijek”.

Oni kažu da su se građani DPS-ovih obećanja naslušali za gotovo tri decenije a u kakvom gradu žive najbolje znaju Podgoričani.

“Žive li u gradu za koji se može reći da ima makar i obrise glavnih gradovi bilo koje evropske države i je li to grad za 21. vijek”, kazali su iz ove koalicije.

Oni ističu da su se dežurni obmanjivači javnosti iz DPS-a javili da se pohvale kako su natkrili bazen i zasadili travu na stadionu.

“Jer za druge stvari nijesu ni sposobni. Njihova je specijalizacija ona koju je do tančina usavršio bivši gradonačelnik Mugoša koji se sumnjiči za kriminalne radnje i koji je svojevremeno po Podgorici obećavao izgradnju pet bazena”, kazali su u ovoj koaliciji.

Oni dodaju da u svom svojstvenom maniru DPS jeftinim zamjenama teza želi da opravda svoju nesposobnu lokalnu upravu.

“U tom maniru oni opozicione stranke u lokalnom parlamentu pokušavaju da okrive zbog čega nijesu brinuli za razvoj gradskog sporta, pritom željeći da pobjegnu od toga da su u prethodnim decenijama oni bili vlast i rukovodili tom oblašću kao i sa svakom drugom u gradskoj upravi. Za razliku od vaših praznih obećanja mi ćemo sagraditi nacionalni stadion i uraditi sve što kažemo građanima Podgorice, jer je ovo tim časnih i poštenih ljudi kojima je data riječ najveća obaveza i odgovornost”, zaključili su u koaliciji “Podgorica za 21. vijek”.

Bonus video: