DPS Kolašin: Proljećno "šminkanje" grada vlastima ne obezbjeđuje još jedan mandat

“Dok su ih pune četiri godine interesovale samo visoke plate, udobne fotelje i privatni biznisi, mjesec dana pred izbore, latili su se sredjivanja grada"
8 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 25.04.2018. 13:04h

Proljećno sređivanje grada, koje sprovodi aktulena vlast, tvrde u Opštinskom odboru (OO), u Kolašinu opozicione, Demokratske partije socijalista (DPS), liči na “hvatanje davljenika za slamku. Kako piše u saopštenju te stranke, “odlazeća koalicija se ovih dana sjetila da se osim zadovoljenja ličnog interesa bavi i drugim pitanjima od interesa za gradjane Kolašina”.

“Dok su ih pune četiri godine interesovale samo visoke plate, udobne fotelje i privatni biznisi, mjesec dana pred izbore, latili su se sredjivanja grada. Dok se ,,krpe" rupe na ulicama, čisti svaki ćošak, potkresuje rastinje, gradjani se u čudu pitaju gdje ste bili pune četiri godine? Četiri godine za koje ste gradske ulice doveli u stanje da liče na scene iz ratom pogodjenih područja, zbog nebrige uništili kompletan gradski mobilijar, od centra grada napravili smetlište sa deponijama na svakom ćošku...”- navode iz OO DPS.

Kkao kažu u toj partiji, to proljećno “šminkanja” neće aktuelnoj vlasti “omogućiti još četiri godine “bahate i nestručne vladavine”.

“Neće, jer građani Kolašina sebi neće dozvoliti istu grešku od prije četiri godine i ponovo nasjesti na grube laži i jalova obećanja.”- zaključuju u OO DPS.

Bonus video: