Komunisti poručili poslanicima: Crna Gora nije vaša prćija

Ističući da oni ne mare što “premijer iz tuđine zapomaže da se pritegne kaiš”, Komunisti napominju da to izgleda važi samo za narod i sirotinju
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.09.2011. 13:03h

Drug Ranko Krivokapić i njegovi poslanici ne brinu se zbog izjava mlađanog premijera Igora Lukšića, koji je sa putošestvija po Americi bez ikakvog pardona izjavio da ćemo svi koliko nas ima u Crnoj Gori morati da stegnemo kaiš, saopšteno je iz Saveza komunista Crne Gore (SKCG).

“A i zašto bi kad su oni zakon, odnosno rade u fabrici zakona, gdje im niko neće ukinuti zagarantovane fotelje do sljedećih izbora. Umislio je drug Ranko i njegovi vrijedni poslanici da siromasi ne mogu više sastavljati kraj sa krajem, pa vole da povećaju sebi plate. Kažu da je i bog sebi prvo stvorio bradu”, navode Komunisti.

Ističući da oni ne mare što “premijer iz tuđine zapomaže da se pritegne kaiš”, Komunisti napominju da to izgleda važi samo za narod i sirotinju.

“Dok na jednoj strani imamo sirotinju, golotinju i nepravdu, na drugoj strani imamo one koji kojima je uloga da u što većem procentu uvećaju svoja primanja i bogatstva, a da zbog toga nimalo ne pocrvene”, naveli su iz SKCG.

Navodeći da je povećanje plata poslanicima sraman čin koji svaki građanin gleda sa prezirom, Komunisti navode da je takav postupak Krivokapića i njegovih poslanika sa pravom izazvao lančanu reakciju sindikata pojedinih grana privrede, penzionera i svih građana kojima je država dužna da poveća zarade.

“Crna Gora nije vaša prćija, niti ste vi Crna Gora”, poručili su Komunisti predsjedniku Skupštine i poslanicima, navodeći da bi bilo bolje da su na distanci od narodne muke, odnosno para svih poreskih obveznika.

Bonus video: