"Ne možete natjerati građane da zaborave koliko su ih vaši poslanici koštali"

Poručuju im i da se "uzalud hrabre pred lokalne izbore saopštavajući lažne podatke"
3 komentar(a)
GO Golubovci, Foto: Luka Zeković
GO Golubovci, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.04.2018. 16:42h

Žao nam je al nije vam uspio pokušaj da skrenete pažnju sa aktuelnih tema koje razaraju koaliciju “Bora i Ramiza”, sa teme “čvrste i složne opozicije” objedinjene oko predsjedničkog kandidata koji je doživio debakl kako u Zeti tako i u cijeloj Crnoj Gori, poručili su iz Klub odbornika DPS u Skupštini opstine Golubovci.

"A kakav bi drugi ishod mogao proizići iz saveza koji je personifikovan u naizmjeničnom političkom šamaranju koje najčešće DF zna da priredi svojim saveznicima kroz dokazivanje plagiranja teze “čuvenog magistra”! Žao nam je ali ne možete da natjerate građane da zaborave koliko su svi vaši odbornici i poslanici koštali iste te građane, a da pritom nisu ni zagrijali stolice za koje su bili debelo plaćeni! Več smo i ranije naglasili kakvo licemjerstvo stanuje na adresi koalicije “Boro i Ramiz” ali moramo jos jednom podsjetiti da su pomenuti funkcioneri plaćeni za svoj rad, a da su vaši odbornici i poslanici mnogo plaćeniji za njihov nerad", naveli sud iz DPS-a kao odgovor na saopštenje Demokrata i GP URA:

Poručuju im i da se "uzalud hrabre pred lokalne izbore saopštavajući lažne podatke".

"Zbog građana i birača moramo naglasiti da bi DPS sa rezultatima ostvarenim na prethodnim izborima za predsjednika ponovo osvojio apsolutnu vlast u Zeti. Ali ne brinite, nećete još dugo čekati i na faktičku potvrdu toga, 27.05 u 21 h ćete ponovo narediti vašim članovima biračkih odbora da ne potpisu zapisnike, a oni će se, postiđeni naredjenjem izvinjavati svojim komšijama i rođacima s kojima su proveli izborni dan u redu i miru", zaključuje se.

Bonus video: