Zašto Novak Kilibarda ima službeni automobil i vozača?

Kilibarda je bio poslanik Narodne stranke u više mandata, kasnije potpredsjednik Vlade, a karijeru je završio u diplomatiji, kao šef trgovinske misije Crne Gore u Sarajevu
342 pregleda 0 komentar(a)
kilibarda, Foto: Arhiva "Vijesti"
kilibarda, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 10.05.2011. 17:39h

Poslanik Koča Pavlović (PzP) upitao je ministra unutrašnjih poslova i javne uprave Ivana Brajovića zašto bivši potrpredsjednik Vlade Novak Kilibarda koristi usluge vozača i službenog automobila.

“Je li možda Kilibarda nečim zadužio SDP, da bi imao auto i vozača”, pitao je Pavlović, kojem će ministar Brajović odgovoriti naredne sjednice.

Kilibarda je devedesetih godina bio poslanik, kasnije potpredsjednik Vlade a karijeru je završio u diplomatiji, kao šef trgovinske misije Crne Gore u Sarajevu.

Odgovarajući na pitanje Pavlovića (PzP) hoće li Brajović, s obzirom na činjenicu da ništa nije preduzeto oko akcije “Balkanski ratnik”, kao ni fiktivnog izvoza nafte, opet predloziti Veselina Veljovića za direktora policije, ministar je kazao da će o tome javnost obavijestiti “kad završe konsultacije u vladi”.

Pavlović je rekao da SDP od afere “S.Č.” na ovamo samo “pokriva” ministarstvo policije, služeći DPS-u kao paravan za razne poslove.

Bonus video: