Udba truća da bez Mila ne bi bilo nezavisnosti

“Ne može Đukanović svoju ružnu, zločinačku golotinju da pokrije ni crnogorskim dvoglavim bijelim orlom, a ne može da je zaštiti ni njegovim idolom, Al Kaponeom, jer takvim činovima je došao kraj", naveo je Perović na svom blogu.
302 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 28.01.2011. 07:46h

Bivši lider Liberalnog saveza Slavko Perović kazao je da predsjednik DPS-a Milo Đukanović “ogavni i teški zločin, učinjen prema sopstvenom narodu” više ne može prikriti ni “udbaškim trućanjima” da bez njega Crna Gora ne bi stekla nezavisnost.

“Ne može Đukanović svoju ružnu, zločinačku golotinju da pokrije ni crnogorskim dvoglavim bijelim orlom, a ne može da je zaštiti ni njegovim idolom, Al Kaponeom, jer takvim činovima je došao kraj. Bez obzira koliko se trudio ne može da je pokrije ni 'nezavisnom' Crnom Gorom niti trućanjima udbaškim, trućanjima stravične laži kako bez Mila Đukanovića ne bi bilo Crne Gore!”, naveo je Perović u tekstu koji je objavio na svom blogu povodom 21 godine od osnivanja LS.

Crne Gore bi, dodao je on, i te kako bilo, ali bi bila cijela, časna i poštena, čojstvo bi živjelo u njoj, ne bi bila opljačkana do kosti i ne bi bila rasprodana do kosti, i ne bi postala vlasništvo mafije do kosti:

“U takvoj Crnoj Gori ne bi živjeli robovi kao danas što žive, odnosno punih dvadeset godina dišu na škrge lažući sebe da su slobodni, robovi dvadeset godina žive slaveći ropstvo i glavnog mafijaškog robovlasnika, bila bi Crna Gora danas, i još mnogo prije toga slobodna, bila bi demokratska, svi u Crnoj Gori shvatili bi se, razumjeli, kao jedna jedina porodica koja živi u divnoj kući koju im ostaviše slobodni preci, eto takva bi Crna Gora bila da je LSCG dobio mjesto koje mu godinama pripada, mjesto čiste, hrabre i poštene vlasti”.

Ničim svoj ogavni i teški zločin, Đukanović ne može ni prikriti

On je dodao da sve ovo znaju Đukanović i “budvanska kreatura” Svetozar Marović.

“Zato ove velike i jednostavne istine kriju dvadeset punih godina svim silama, a dvije među njima, među silom kojom antiustavno, antizakonito i antidemokratski raspolažu, dvije su najaktivnije i najupotrebljivije: Udba i duboko kontrolisani mediji!”, kazao je Perović.

“Istina je jedna i jedina, kao i uvijek: ničim svoj ogavni i teški zločin, učinjen prema sopstvenom narodu, Đukanović ne može ni prikriti”, podvukao je lider LS.

Na kraju teksta, Perović je liberalima čestitao prekjučerašnju “veliku godišnjicu” sa porukom: “uspravite se, isprsite, podignite glave i gledajte zlu mafijaškom ravno u oči i poručite mu: dosta je tvoga bilo, dalje nećeš, ne dam! Na ulice – nego što!”

Što se Obama ne ponosi robovlasnicima

On je ocijenio da se Đukanoviću uzalud upućuju pisma sramotne podrške, te da je “najsramnije” među njima ono koje je uputio američki predsjednik Barak Obama “koji nam iz Vašingtona poručuje ponosite se Đukanovićem”.

“Stvarno Obama? A što se ti ne ponosiš bivšim robovlasnicima svojih crnih predaka, ili, što ne kažeš Amerikancima: ponosite se Al Kaponeom, a prezirite Eliota Nesa? Zašto Obama?... Ako mene pitaš Obama, odgovaram ti: bestidan si ti, baš kao i tvoja „politika“, kazao je Perović.

Bonus video: