Mrvošević pozvao Nikšićane: U subotu ispred Opštine na protest-razgovor sa Bečićem, Lekićem i Pavićevićem

Mrvošević je kazao da nikšićki odbor bez izuzetka podržava politiku Crnogorske i odluku Gradskog odbora u Podgorici da se raskine koalicija sa DPS-om
3963 pregleda 8 komentar(a)
Mrvošević, Foto: Crnogorska
Mrvošević, Foto: Crnogorska

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Nikšiću i član Predsjedništva Crnogorske Bojan Mrvošević pozvao je svoje sugrađane da se u subotu, 2. marta u 15 sati okupe na platou ispred zgrade Opštine na protestu-razgovoru sa Aleksom Bečićem, Miodragom Lekićem i Vladimirom Pavićevićem.

"Širom naše države građani se bune protiv kupovine glasova i falsifikovanja izborne volje građana. Poslije Zete, poslije Budve i mi u Nikšiću u subotu treba da pokažemo da se svrstavamo u nezadovoljne građane, koji žele promjene", kazao je Mrvošević.

On je dodao da nikšićki odbor bez izuzetka podržava politiku Crnogorske i odluku Gradskog odbora u Podgorici da se raskine koalicija sa DPS-om.

"Ponosan sam što se Crnogorskom danas upravlja tako da je svima jasno da je naša stranka državotvorna stranka koja našu državu želi da napravi stabilnom, demokratskom i savremenom", zaključio je Mrvošević.

Bonus video: