DPS: Nikšić potvrdio privrženost evropskom putu, a ne retrogradnoj politici

"Njihova paradiranja, okupljanja, autobuse, neznane i nezvane goste, Nikšićani su odavno prozreli i prezreli, pa su i ovog puta doživjeli fijasko"
4878 pregleda 16 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Dps.me
Ilustracija, Foto: Dps.me

Nikšić je danas još jednom potvrdio svoju opredijeljenost i privrženost demokratskim principima i evropskom putu Crne Gore, i jasno rekao ne retrogradnoj i rušilackoj politici. Kao što su oni 2017. god. bojkotovali lokalne izbore, tako su njih danas bojkotovali građani Nikšića, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

"I dok su promašeni političari, dokazani demagozi i obmanjivači, a osvjedočeni gubitnici muku mučili da sakupe na mobu u Nikšiću svoje članove iz cijele Crne Gore, ne bi li tako poslali poruku kako se grad pod Trebjesom odrekao DPS-a i svog predsjednika, nikšićka omladina im je na dostojanstven način, kao i uvijek do sada, prkosno i ponosno odgovorila i poslala jasnu poruku", navodi se u saopštenju.

Preko stotinu mladih ljudi na današnji dan, učlanjenjem u DPS, kako tvrde u toj stranci, Nikšiću jasno su poručili da "ne žele iskonstruisane afere, izdajnike, demagoge, nezavisne 'intelektualce', koje okuplja mržnja prema Crnoj Gori i pohlepna vlastoljubivost".

Ocjenjuju da omladina sa tom strankom želi da razvija Nikšić, "jer su sigurni da je jedino naša partija kadra da vodi ovaj grad i državu pravim putem".

"Njihova paradiranja, okupljanja, autobuse, neznane i nezvane goste, Nikšićani su odavno prozreli i prezreli, pa su i ovog puta doživjeli fijasko. Omladinu nikšićku ne mogu obmanuti i prevariti, jer je mladost Nikšica svjesna da mnogobrojni projekti koje smo realizovali i koji tek slijede nijesu nikakva fatamorgana već rezultat odgovorne politike Demokratske partije socijalista. I tako je danas Nikšić ispratio one koji ga se sjete samo kad ponestane inostranih donacija, kad ni prljava kampanja, ni prljaviji umovi lica sa potjernica ne pomažu njihovim naumima", zaključuje se u saopštenju nikšićkog DPS-a.

Bonus video: