Savjet mladih DPS Bijelo Polje: URA i Milačić traže krivce u građanima

"Spontana podrška koja je došla iz Bijelog Polja je samo mali dio osjećaja obaveze prema Đukanoviću"
87 pregleda 16 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 25.03.2018. 19:38h

Zahvalnost prema Milu Đukanoviću, najvećem državniku moderne crnogorske istorije, koju prema njemu osjeća svaki iskreni građanin Crne Gore, ne može se mjeriti nikakvim brojem potpisa, kazali su iz Savjeta mladih DPS u Bijelom Polju.

Predsjednički kandidat Prave Crne Gore, Marko Milačić, kazao je da Đukanovićevih 60.000 prikupljenih potpisa za kandidaturu nijesu odraz podrške, već straha od gubitka posla.

Iz bjelopoljskog odbora pokreta URA tvrde da je DPS u Bijelom Polju prijetnjama prikupio potpise, kao i da već sada građanima nude novac za glasove na predsjedničkim izborima.

Spontana podrška koja je došla iz Bijelog Polja, kako su kazali iz Savjeta mladih DPS u Bijelom Polju, je samo mali dio osjećaja obaveze prema čovjeku koji je uradio za našu državu neuporedivo više nego što joj ikada, "bez obzira na mržnju, mogu nauditi političke karikature sabrane u maloj, negativnom selekcijom odabranoj družini, zvanoj URA."

"URA kao i njima ideoloski sve bliži Marko Milačić, spojeni beznađem koje ih je obuzelo nakon objave kandidature Mila Đukanovića, sada krivca za bjelodani debakl na predstojećim izborima pronalaze - u građanima Crne Gore. Razumljivo je da ih frustrira činjenica što je preko 60.000 građana dalo potpis podrške politici koja nedvosmisleno i bez kalkulisanja vodi nezavisnu i suverenu Crnu Goru u članstvo Evropske unije, isto onako kako je bez obzira na razne vrste destrukcija, prošle godine uvela u najmoćniji vojni savez na svijetu. Politička vizija Mila Đukanovića je jasna: stabilna država, ekonomski napredna, sa kvalitetom života koji uživaju građani evropskih zemalja. Nema kalkulacije sa interesima države i njenih građana. Građani to prepoznaju i zato se u svakom novom izbornom procesu, uvećava njihova podrška toj politici. To što dva politička starletana, Marko i Dritan, koji i ne skrivaju svoje sponzore, optužuju armiju poštenih građana da su korumpirani jer svoju podršku daju čovjeku koji je personifikacija moderne i suverene Crne Gore, posljednji je stadijum moralnog posrnuća i političkog beznađa," saopštili su iz Savjeta mladih DPS Bijelo Polje.

Bonus video: