Demokrate: Dižemo partijsku infrastrukturu kako bi što spremnije dočekali zadatke iz štaba Bojanića

5 komentar(a)
IO Demokratska Crna Gora, Danilovgrad, Foto: Demokratska Crna Gora
IO Demokratska Crna Gora, Danilovgrad, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 26.03.2018. 13:50h

Demokrate Danilovgrada dižu partijsku infrastrukturu na viši nivo, u susret predsjedničkim izborima i kako bi što spremnije dočekali zadatke koje pred njih postave iz štaba predsjedničkog kandidata opozicije, Mladena Bojanića, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Kako je saopšteno iz te partije, na sjednici Inicijativnog odbora Demokratske Crne Gore Danilovgrad, kojoj je predsjedavao koordinator IO Duško Stjepović, u prisustvu predsjednika Demokratske Crne Gore Alekse Bečića, generalnog sekretara Borisa Bogdanovića i poslanika Demokrata Danila Šaranovića, sastav odbora je proširen sa 22 nova člana.

U saopštenju se dodaje da su stvorene formalne pretpostavke za održavanje Prve izborne konvencije opštinske organizacije Demokrata Danilovgrad, na kojoj će se izabrati Opštinski odbor i njegovo rukovodstvo, a planirano je da se to desi početkom aprila.

"Proširivanje danilovgradskog odbora Demokrata je uslijedilo nakon sveobuhvatne kampanje "od vrata do vrata", po kojoj je ovaj politički subjekt i prepoznat, na teritoriji cijele opštine Danilovgrad. Tom prilikom, učlanjeno je na stotine novih članova, među kojima je dobar dio onih koji je spreman da se uključi već sada u aktivnosti pružanja podrške zajedničkom kandidatu opozicije, Mladenu Bojaniću. To je sinoć od članova odbora u Danilovgradu tražio i predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, jer kao što je i sam izjavio, obećali smo da ćemo kandidata opozicije kojeg su predložile neke opozicione partije podržati svom snagom svoje partijske infrastrukture kao da je riječ o predsjedniku Demokrata, pa ćemo riječ svakako i održati, jer su Demokrate, osim simbola za mladost, čistotu i pobjede nad DPS-om, odavno već i asocijacija na držanje riječi", navodi se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su naveli i da zaokruživanjem partijske infratsrukture u Danilovgradu početkom narednog mjeseca i formiranjem odbora u još par manjih opština u Crnoj Gori, Demokrate će zaokružiti svoju partijsku infrastrukturu i na taj način kako su kazali dati najveći doprinos smjeni Demokratske partije socijalista i trodecenijskog diktatorskog režima Mila Đukanovića.

Bonus video: