Ubačeni elementi u Tuzima odradili posao za šefa mafije

Predsjednik Demoratske Crne Gore, Aleksa Bečić, izjavio je da DPS i njihova podzemna infrastruktura ponovo izazivaju vjerske i nacionalne podjele. “Vidjeli ste, nama su poslali na skupu u Budvi čovjeka sa nacionalnim obilježijima, da bi ga fotografisali i manipulisali time putem svoje prljave propagande"
20533 pregleda 0 komentar(a)
Sa prethodnog protesta, Foto: Demokratska Crna Gora
Sa prethodnog protesta, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 16.03.2019. 08:40h

Održavanjem protestnog skupa u Danilovgradu nastavljena je realizacija Plana vaninstitucionalnog djelovanja Demokratske Crne Gore, Demosa i Crnogorske. Pored lidera političkih subjekata, na protestu u ovoj Opštini, prisutnima se obratila i Zorica Pajović, koordinatorka obespravljenih korisnica naknada sa troje i više djece.

“Pozdravljam vas kao prevarena i obmanjena majka, koja je dovedena na rub egzistencije zahvaljujući organizovanim kriminalnim grupama i prevarantima na vlasti koji naše naknade troše po San Tropeu, Dubaiju i ostalim ekskluzivnim destinacijama”, kazala je Pajović.

Predsjednik Demoratske Crne Gore, Aleksa Bečić, izjavio je da DPS i njihova podzemna infrastruktura ponovo izazivaju vjerske i nacionalne podjele. “Vidjeli ste, nama su poslali na skupu u Budvi čovjeka sa nacionalnim obilježijima, da bi ga fotografisali i manipulisali time putem svoje prljave propagande. U Tuzima su izrežirali predstavu sa nekim drugim pojedincima iz mračnih DPS jazbina, koji su ponovo imali zadatak da odrade posao za oca mafije, kako je nekad govorio Miro Vicković”, naglasio je Bečić.

Kako je lider Demorata saopštio, cilj je bio da se ne priča o tome da je DPS doživio debakl u Tuzima, da se ne priča o tome da je još jedna opština oslobođena iz kandži DPS-a, da se ne priča o sjajnim protestima širom Crne Gore, već da se ponovo vratimo u prošlost i podjele, istakao je predsjednik Demokrata.

„Mi se danas okupljamo u jednom od istorijskih mjesta što nas obavezuje da govorimo ozbiljno“, rekao je Miodrag Lekić, predsjednik Demosa na skupu u Danilovgradu.

„Kada smo u Nikšiću konstatovali da sistem puca, imali smo, u međuvremenu, puno novih priloga kao dokaz toj tezi. Pokazalo se da je Skupština pravnih skandala u Crnoj Gori. Njene odluke sud brzo poništava. Kud će većeg skandala. Radi se o članu Savjeta RTCG. Dokle je pala institucija Skupštine Crne Gore kad sud obara njene odluke?“, pitao je Lekić.

Vladimir Pavićević, predsjednik Crnogorske, istakao je da su akteri i organizatori protestnih okupljanja i razgovora sa građanima u različitim gradovima posljednih dana i sedmica na udaru vladajućih struktura, pokorenih medija i batinaša.

“Iz srca Bjelopavlića, mojih Bjelopavlića, poručujem im - da znaju - da su moji korijeni i porijeklo upravo bjelopavlićki, da su naše porodične tradicije vezane za kraj Crne Gore u kojem smo se danas ovdje okupili, bio je jasan Pavićević na protestnom skupu u Danilovgradu.

Danas se na Cetinju očekuje veličanstveni skup, uz veliki broj građanki i građana Prijestonice, koji su konačno dobili pravu priliku da se pobune protiv nepravde i teške socio-ekonomske situacije u koju su dovedeni zahvaljujući naopakom sistemu vrijednosti i uništenju privrednih potencijala i industrije, koji je, u prvom redu, uspostavio, i već 30 godina održava upravo Đukanović.

POGLEDAJTE IZVJEŠTAJ SA PROTESTNOG SKUPA U DANILOVGRADU: