DPS Budva: Medojević pritiska direktore budvanskih javnih preduzeća da vrbuju glasače za Bojanića

DPS Budva poziva Džakovića da nadležnim organima dostavi dokaz o Medojevićevim pritiscima, kako bi se utvrdilo ima li elemenata krivičnog djela
12 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 26.03.2018. 16:13h

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević pritiska direktore budvanskih javnih preduzeća da vrbuju glasače za Mladena Bojanića, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

Sjednica Skupštine opštine (SO) Budva prekinuta je danas nakon što je nezavisni odbornik Stevan Džaković napustio zasijedanje.

"Današnje prekinuto zasjedanje Skupštine Opštine Budva obilježio je skandal koji se desio kada je odbornik Stevan Džaković, sa govornice, pustio video snimak, na kojem se vidi kako jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, daje naredbe svojim lokalnim funkcionerima da pritiskaju direktore javnih preduzeća, kako bi ovi različitim metodama učestvovali u vrbovanju glasača i kampanji za Mladena Bojanića. Ovaj događaj zapravo je ilustracija metoda koje u svojoj političkoj borbi koristi DF i njihovi koalicioni partneri u opštinama u kojima zajedno vrše vlast, a za koje optužuju našu partiju. Lokalni mediji pod kontrolom Opštine sakrili su od javnosti ovaj događaj i izvijestili samo da je sjednica prekinuta jer nije bilo kvoruma. Snimak današeg početka sjednice - nedostupan je, iako to nije bila dosadašnja praksa", navodi se u saopštenju DPS Budva

Oni pozivaju Džakovića da nadležnim organima dostavi dokaz o Medojevićevim pritiscima, kako bi se utvrdilo ima li elemenata krivičnog djela.

"Takođe, postavljamo pitanje predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću, da li će ovakve metode ucjena i pritisaka da osudi ili ćutanjem postaje saučesnik Medojevića?", zaključuje se u saopštenju DPS Budva.

Bonus video: