Sekulović: Ne prijetite ostavkom, ni koalicioni partneri vas ne shvataju za ozbiljno

"Predstavljate partiju koja je u Budvi na nivou statističke greške, a pri tom imate mnogo više zaposlenih simpatizera pogotovo iz drugih gradova nego 40 potpisa podrške koje ste skupili za lokalne izbore 2016. godine"
1575 pregleda 7 komentar(a)
Milija Sekulović, Foto: DPS
Milija Sekulović, Foto: DPS

Odbornik u Skupštini Opštine Budva, Milija Sekulović poručio je sekretarki za lokalnu samoupravu Opštine Budva Milijani Vukotić Jelušić da je "neumjesno" da priča "o partijskom zapošljavanju".

On je Vukotić Jelušić, koja je kadar Građanskog pokreta URA, kazao da je "neumjesno iz razloga jer ste zaposlili vašeg odbornika iz Ulcinja".

"Vjerovatno ćete nam reći da je baš on bio najbolji na konkursu i izabran u skladu sa svim procedurama", saopštio je Sekulović.

Vukotić Jelušić najavila je da će podnijeti ostavku ako koalicioni partneri ne ispoštuju obećanje i budu zaista opozicija DPS-a i suprotstave se "ostacima organizovane kriminalne grupe".

"Logično je da vam smeta anganžman Jelene Baštice u Opštini Budva. Jer upravo ona je dokaz suštinske razlike između vas i nas. Jelena Baštrica je došla u Opštinu kao neko ko posjeduje relevantno znanje za poslove koje pokriva, a ne kao snaha lidera male partije na lokalnom nivou. Svoj posao je radila profesionalno, savjesno i neuporedivo bolje od svih vaših kvazi kadrova, sve do trenutka kada je, što je sudskim procesom ustanovljeno, bespravno smjenjena upravo od vas i vama sličnih. Stoga nam je jasna vaša frustracija Jelenom Baštricom, ali pozdravljamo vaše stremljenje da u budućnosti budete barem na približnom profesionalnom nivou kao ona", naveo je Sekulović.

Dodao je da u DPS Budva "smatramo besprizornim da nam vi držite lekcije o moralu, ponašanju a posebno o partijskom zapošljavanju".

"Predstavljate partiju koja je u Budvi na nivou statističke greške, a pri tom imate mnogo više zaposlenih simpatizera pogotovo iz drugih gradova nego 40 potpisa podrške koje ste skupili za lokalne izbore 2016. godine. Previše volite funkcionersku fotelju da biste dali ostavku, tako ne prijetite iz prazne puške. Ni vaši koalicioni partneri vas ne shvataju za ozbiljno, a kamoli šira javnost", naveo je između ostalog Sekulović.

Bonus video: