Mladi URE Kusovcu poklonili sendviče i koverte

"Vjerujemo da smo sa više desetina hiljada eura pomogli budžet Crne Gore", kazali su iz Foruma mladih GP URA
4531 pregleda 17 komentar(a)
"Radni paket" namijenjen Kusovcu, Foto: Građanski pokret URA
"Radni paket" namijenjen Kusovcu, Foto: Građanski pokret URA
Ažurirano: 08.04.2019. 14:42h

Forum mladih Građanskog pokreta URA poklonio je danas Srđanu Kusovcu, rukovodiocu Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore, kako su ga nazvali „radni paket“, kako bi pomogli javne finansije Crne Gore i "olakšali premijeru Dušku Markoviću da postiže dalje 'sjajne' ekonomske rezultate u svojoj politici."

„Gospodinu Kusovcu poklonili smo nekoliko ukusnih sendviča sa brižljivo biranim ukusima, kako bi zadovoljio prohtjeve sebe i svoga tima u jednom radnom danu u Vladi Crne Gore. Sigurno nije lako po cio dan dežurati na crnogorskim portalima, ostavljati komentare u cilju diskreditacije opozicionih predstavnika, NVO i svih ljudi koji se kritički odnose prema njegovim gospodarima. Sendviči će mu, vjerujemo značiti i u pauzama kada osmišljava 'jeftine video montaže' za neke od fejsbuk stranica kojim administrira a koje imaju za cilj ismijavanje svega što nosi epitet 'slobodno' u Crnoj Gori“, naveli su oni u saopštenju.

Kažu da su Kusovcu, osim sendviča, poklonili i nekoliko koverata u kojima se nalaze "izdašne dnevnice za njegove saradnike i vlasnike režimskih medija kojima šalje kompromitujuće i propagandističke materijale koji bi imali za cilj obesmišljavanje građanskog otpora u društvu."

„Nijesu male sume novca u pitanju pa čvrsto vjerujemo da smo u državnoj kasi ušteđeli više desetina hiljada eura, makar za jedan mjesec, a koji će podmiriti Kusovca i propagandiste. Sada premijer Marković taj novac može da usmjeri na 'zamah preduzetništva' i 'sigurnim korakom' pođe do sjevera kako bi još neđe postavio kamen temeljac i kako bi RTCG imao udarnu vijest u Dnevniku za 2 dana. Svakako bolja varijanta od prebrojavanja građana na protestima uz pomoć drona njegovog saradnika Srđana Kusovca“, naveli su oni.

Bonus video: