Marković danas u parlamentu

Predstavnik Bošnjaćke stranke, Ervina Ibrahimovića, interesuje šta Vlada preduzima radi afirmacije i valorizacije prirodnih potencijala Plava i Gusinja
0 komentar(a)
premijerski sat, Duško Marković, Foto: Gov.me/S. Matić
premijerski sat, Duško Marković, Foto: Gov.me/S. Matić
Ažurirano: 21.03.2018. 09:00h

Crnogorski premijer Duško Marković odgovaraće danas u parlamentu na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

Poslanik Demokratske partije socijalista, Branimir Gvozdenović, pitaće šta Vlada očekuje od realizacije infrastrukturnih projekata Evropske unije i da li može računati na sigurnu finanasijsku podršku svojim prioritetima.

Predstavnik Bošnjaćke stranke, Ervina Ibrahimovića, interesuje šta Vlada preduzima radi afirmacije i valorizacije prirodnih potencijala Plava i Gusinja.

Predstavnik poslaničkog kluba Liberalne partije i Socijaldemokrata, Andrija Popović, postaviće pitanje u vezi sive ekonomije, odnosno nelegalnog rada i trgovine.

Poslanici Demokratskog fronta (DF) su saopštili da neće prisustvovati sjednicama Skupštine dok jedan od njihovih lidera, Milan Knežević, bude u zatvoru.

Knežević je u utorak u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija počeo odsluženje četvoromjesečne kazne zatvora zbog napada na policajca 2015. godine.

Knežević je ranije pitao premijera Markovića da li smatra potvrdom vladavine prava pravosnažnu političke presude u procesu protiv njega i "patološku potrebu za obračun sa DF kroz postojeće i montirane sudske procese".

Bonus video: