Pak pisala Bečiću: Uvjerena sam da ste zaista posvećeni promjenama crnogorskog društva

"Ne zaboravite da podijelite Vaše napore i sa velikim brojem žena, jer partiji su, kao i ptici, potrebna oba krila da bi letjela", navela je Pak u pismu Bečiću
1125 pregleda 5 komentar(a)
Bečić i Pak, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić i Pak, Foto: Demokratska Crna Gora

Doris Pak, predsjednica žena Evropske narodne partije poručila je predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću da je uvjerena da je zaista posvećen promjenama crnogorskog društva i političkog života nabolje, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

"Budući da sam Vas upoznala lično, ali i neke od članova Vaše partije, uvjerena sam da ste zaista posvećeni promjenama crnogorskog društva i političkog života nabolje. Ispunjenje tri cilja koja ste zacrtali u partijskom Programu potrebno je više nego ikad. Stoga, svim učesnicima ovog važnog Kongresa i svim onima koji dijele Vaše ideje i ideale želim mnogo hrabrosti i entuzijastičnog angažovanja. Ne zaboravite da podijelite Vaše napore i sa velikim brojem žena, jer partiji su, kao i ptici, potrebna oba krila da bi letjela", navela je Pak u pismu Bečiću.

Iz Demokratske Crne Gore su saopštili da bi broj gostiju iz Evropske unije (EU), koji bi prisustvovali Drugom kongresu Demokrata zasigurno bio veći da dan održavanja Kongresa nije padao na dan uoči održavanja evropskih izbora.

"No, i pored obaveza koje su visoki zvaničnici iz Evropske unije imali u svojim državama povodom evropskih izbora, našli su vremena da Demokratskoj Crnoj Gori, njenom predsjedniku, svim delegatima i gostima povodom Drugog kongresa upute svoje čestitke", kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Bonus video: