SDP Kotor: Jokić ide Bečićevim stopama i priprema teren za formiranje sopstvene partije

"A šta Demokrate misle o Jokiću pokazale su na Kongresu - jedva je uspio da postane 36. član Predsjedništva"
1525 pregleda 4 komentar(a)
SDP Kotor, Foto: SDP
SDP Kotor, Foto: SDP

Socijaldemokratska partija (SDP) Kotor saopštila je danas da umjesto neprestanog iznošenja neistina na račun SDP, bivši predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić bi trebalo da se pozabavi onim što Demokratska Crna Gora misli o njegovom radu i pozicijom u sopstvenoj partiji.

Oni su reagovali na izjavu Jokića koji je juče rekao da je "haos u Kotoru stvoren udruženim poduhvatom DPS-a i SDP-a".

"A šta Demokrate misle o Jokiću pokazale su na Kongresu - jedva je uspio da postane 36. član Predsjedništva. Uprkos toj činjenici, on ne smije javno reći ono što govori po Kotoru o sekretaru (Boris Bogdanović) i predsjedniku svoje partije (Aleksa Bečić), kao što su oni partijskim rasporedom javno pokazali šta misle o njegovom radu. Uzalud se Jokić junačio da jedini ne mora da nosi crvenu kravatu, jer mu je Bogdanović pokazao da u tom slučaju može samo da aplaudira Bečiću, za šta kravata nije neophodna jer ga je Bogdanović politički objesio upravo o nepostojeću kravatu). Pretjerano i neutemeljeno veličanje sopstvenog znanja i pameti teško može funkcionisati u okviru bilo kog sistema gdje nijeste prvi, pa ne čudi što Jokić ide Bečićevim stopama i priprema teren za formiranje sopstvene partije. Srećom pa je Bogdanović samo jedan, i neće mu imati ko osmisliti spot u kome se želi predstaviti kao mladi Isus", istakli su iz SDP Kotor.

Iz te partije su dodali da upkos neistinama koje iznosi, želimo biti fer prema Jokiću.

"Jokić ipak to ne bi uradio nikad, jer se on, kao i svi koji su rasli u blizine Dobrote, u mladosti nagledao ljudi koji su imali probleme mesijanstva i viška veličine, kakve je Bečić pokazao na spotu i gnuša se takvog "marketinga". Ipak, ni to ne smije reći javno, mogao bi izgubiti mjesto 36-o mjesto člana Predsjedništva", zaključuje se u sapštenju SDP Kotor.

Bonus video: