Divanović: Popović da se okane Crne Gore i lojalnost gazdama pokaže na drugoj temi

Poslanik DPS-a je ministra u Vladi Srbije opisao kao marionetu koja u "žestokoj konkurenciji služenja istom gazdi, traži način kako da stekne taktičku prednost"
7002 pregleda 14 komentar(a)
Divanović, Foto: DPS
Divanović, Foto: DPS

Nenadu Popoviću preporučujemo da se okani Crne Gore i da svoju poniznost i lojalnost gazdama, dokazuje na nekoj drugoj temi, saopštio je poslanik DPS-a Nikola Divanović regujući na današnju izjavu srpskog ministra za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića.

>> Ministar u Vladi Srbije: Đukanović je najveći kriminalac u Evropi, CG je stara srpska država

"Imajući u vidu histeriju koju je Nenad Popović pokazao današnjom izjavom o Crnoj Gori, svaki komentar na ovu nesuvislost i prostotu čini se suvišnim. Ipak, ovaj trapavi pokušaj udvaranja svojoj ruskoj centrali, samo je opomena kako je bijedan položaj pojedinca, kome sve u životu - i posao, i karijera, i imovina zavise od stepena dodvoravanja svojim stranim finansijerima i biznis partnerim", saopštio je Divanović.

Poslanik DPS-a je Popovića opisao kao marionetu koja u "žestokoj konkurenciji služenja istom gazdi, traži način kako da stekne taktičku prednost".

"Popoviću bi bilo bolje da ne prijeti, jer smo svi vidjeli kakvi su dometi njegovih riječi i djela, dok je bio šef Ekonomskog tima za KiM, i predsjednik Koordinacionog tijela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu".

"O Srbima u Crnoj Gori kao i o svim drugim građanima brine ova država. A manipulanti, i biznis profiteri koji misle na ovoj temi da profitiraju finansijski, kao što su to nebrojeno puta činili na drugim prostorima, moraće da nađu drugi izvor prihoda i zarade. Nenadu Popoviću preporučujemo da se okani Crne Gore i da svoju poniznost i lojalnost gazdama, dokazuje na nekoj drugoj temi. I da požuri. Jer mu krivične prijave, za loše privatizacije, zloupotrebe, uništavanje preduzeća, otpuštanje radnika - vise za vratom. A treba sačuvati i onih 100 miliona dolara, koliko je otkriveno u aferi Rajski papiri, da vrijedi imovina ovog srpskog ministra, koji svojim činjenima i riječima ne bruka sebe, već prije svega Vladu u kojoj sjedi", zaključuje se u saopštenju poslanika DPS-a, Nikole Divanovića.

Bonus video: