Marta Šćepanović na čelu kolašinskog DPS-a

Šćepanovićeva je nakon sjednice OO, kazala da će glavni zadatak u predstojećem periodu biće „beskompromisna realizacija izbornog programa DPS koji je dobio dominantno povjerenje građana Kolašina na lokalnim izborima u maju prošle godine"
2698 pregleda 7 komentar(a)
Marta Šćepanović, Foto: DPS Kolašin
Marta Šćepanović, Foto: DPS Kolašin

Marta Šćepanović, poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) jednoglasno je izabrana za predsjednicu Opštinskog odbora (OO) te stranke u Kolašinu. Čalnovi OO, navečerašnjoj sjednici, dalio jednoglasno povjerenje Šćepanovićevoj.

Ona je diplomirana pravnica, bila je na čelu Sekretarijata za inspekcijske poslove, ali i načelnica načelnica Komunalne policije. Za glavnog administratora u opštini Kolašin je izabrana 2010, a, dvije godine kasnije, je postala poslanica u Skupštini Crne Gore. Drugi mandat poslanice počeo je nakon parlamnetarnih izbora 2016. godine, čalnica je Administrativnog odbora, Odbora za politički sistem i pravosuđe, kao i Zakonodavnog odbora.

Šćepanovićeva je nakon sjednice OO, kazala da će glavni zadatak u predstojećem periodu biće „beskompromisna realizacija izbornog programa DPS koji je dobio dominantno povjerenje građana Kolašina na lokalnim izborima u maju prošle godine".

„Treba da se završe brojni komunalni, infrastrukturni, urbanistički poslovi, kojima ćemo spremno dočekati zainteresovane investitore kao i završetak kapitalnih državnih investicija kao što je auto put Podgorica – Mateševo, Ski centar Kolašin 1600 i put Kolašin – Berane preko Bjelasice.Na taj način ćemo ostvarenim razvojem i novim radnim mjestima učiniti da se u Kolašina dolazi a ne odlazi iz njega“- kazala je nova predsjednica OO DPS Kolašin.

Na toj funkciji nasljedila je Milosava Bulatović, aktuelnog predsjednika opštine Kolašin.

Bonus video: