Mirza Pepić na čelu DPS-a u Tuzima

Pepić je rođen 1986. godine u Tuzima, a po zanimanju je pravnik, zaposlen je u Direktoratu DPS Crne Gore i obavlja funkciju savjetnika u Opštinskom odboru DPS Tuzi. Član je Opštinskog i Izvršnog odbora DPS Tuzi i odbornik u Skupštini opštine Tuzi
927 pregleda 0 komentar(a)
Pepić, Foto: DPS
Pepić, Foto: DPS

Na sjednici Opštinskog odbora DPS-a Tuzi, jednoglasnom odlukom, za predsjednika Opštinskog odbora izabran je Mirza Pepić, saopšteno je iz te stranke.

Iz DPS-a navode da su sjednici prisustvovali Miomir M. Mugoša, koordinator ispred Predsjedništva Demokratske parije socijalista Crne Gore i Mersudin Dautović, koordinator ispred Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

Pepić je rođen 1986. godine u Tuzima, a po zanimanju je pravnik, zaposlen je u Direktoratu DPS Crne Gore i obavlja funkciju savjetnika u Opštinskom odboru DPS Tuzi. Član je Opštinskog i Izvršnog odbora DPS Tuzi i odbornik u Skupštini opštine Tuzi.

Iz DPS Tuzi ističu da se u obraćanju Pepić zahvalio Predsjedništvu Demokratske partije socijalista Crne Gore na datoj saglasnosti, "a posebno članovima Opštinskog odbora na jednoglasnoj podršci".

Istakao je da je zadovoljstvo i privilegija biti na čelu Opštinskog odbora DPS Tuzi, u čijem sastavu ima veliki broj mladih perspektivnih ljudi kao i starijih iskusnih kolega, koji čine dobitnu kombinaciju u sprovođenju programskih zadataka naše Partije.

"Članovima se obratio i koordinator ispred Predsjedništva partije Miomir M. Mugoša koji je novoizabranom predsjedniku čestitao i poželio mu dobre rezultate kao i svim članovima Opštinskog odbora, i iskazao očekivanja da će ovaj odbor biti dobar primjer organizovanog i funkcionalnog tima naše Partije", zaključuju iz DPS-a.

Bonus video: