DF: Katniću, šta je sa aferom "Koverta", da li si utvrdio čija je...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Underground

22-08-2019 09:40h
A đe, ovo su i građani zaboravili a ne Katnić!

IzCikagaTvoji

22-08-2019 10:21h
Изио вук Црну Гору

MIG29uGolesu

22-08-2019 10:30h
Mozda Milas pravi Manastir, zaduzbinu, za nvo cpc dje ce se i Nobel "zamonasiti".

nullapoenasinelege

22-08-2019 10:34h
Da li je pametnije biti kum tajkunu kod kojeg Katnić smije da zađe u izviđaj, ili kumu kod kojeg Katnić ni u snu ne smije da pročešlja po knjigama i razmotri ima li zloupotrebe položaja i pranja para? Nije intlektualna vrlina to što brišete komentar u kojem skrećem pažnju da postoje nivoi do kojih se ide u izviđaj (selektivnost pravde). Uotalom, nije mi jasno koga ste vi idetnifikovali u frazi ,,kum svih kumova,, i što ste se toliko isprepadali od Katnićevog gneva.

dadoking50

22-08-2019 13:56h
Afera za aferom smjenjuje jedna drugu sve se brzo zaboravi cg narod je oguglao na sve
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: