Demokrate: Besprizorno pravdanje Potpare

"Da je htio da pomogne, za tri godine bi se barem jednom javio na skupštinskom zasijedanju da stane u odbranu lokalne uprave"
1447 pregleda 5 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora saopštila je da je "besprizorno pravdanje" predsjednika kotorskog odbora Nove srpske demokratije (NSD) Vladimira Potpare da je na sjednicu kotorskog skupštinskog odbora otišao kako bi pomogao Dragici Perović i Vladimiru Jokiću u ostvarivanju njihovih prava.

"Jedino kome je htio da pomogne je dvojcu Bruna Lončarević – Željko Avramović da imaju kvorum za rad i odlučivanje. Takav čin predstavlja samo kontinuitet u njegovom ponašanju u protekle tri godine. Da je htio da pomogne opozicionoj vlasti u Kotoru ne bi ucijenjivao koaliciju, blokirao rad skupštine, odustvovao sa zasijedanja i tajno šurovao sa onima koji su na kraju političkom korupcijom ukrali vlast u Kotoru i pogazili volju građana. Da je htio da pomogne, za tri godine bi se barem jednom javio na skupštinskom zasijedanju da stane u odbranu lokalne uprave. Umjesto toga njegovo prisustvo je bilo uslovljeno njegovim interesima", navodi se u saopštenju Demokrata.

Dodaju da Potpara "sprovodi doslijednu politiku Andrije Mandića i Slavena Radunovića u saradnji sa DPS-om".

Bonus video: