SDP: Čeka se još samo odgovor Demokrata

Ona je tu inicijativu uputila još prije desetak dana
6152 pregleda 31 komentar(a)
Draginja Vuksanović Stanković, Foto: Boris Pejović
Draginja Vuksanović Stanković, Foto: Boris Pejović

Predsjednica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović zakazaće sastanak predstavnika opozicije kad dobije stav Demokratske Crne Gore, koji jedini nijesu odgovorili na njen poziv, saopšteno je iz SDP-a.

Iz te stranke su kazali da je Vuksanović Stanković inicirala sastanak opozicionih lidera partija i predstavnika u Odboru za reformu izbornog zakonodavstva kako bi se usaglasili oko platforme za razgovore sa vlastima.

Ona je tu inicijativu uputila još prije desetak dana.

"Čeka se još samo zvaničan odgovor Demokrata i sastanak ce odmah biti zakazan. Smatramo da je veoma važno da se sastanak održi ove sedmice u susret zakazanoj sjednici Odbora", rekli su iz SDP-a agenciji MINA.

Oni su kazali da su svi pozvani prihvatili inicijativu Vuksanović Stanković i da je ostalo je da ih Demokrate obavijeste o svom stavu.

U SDP-u smatraju da na tom opozicionom sastanku treba definisati minimum principa o zajednickom nastupu opozicije u radu odbora.

"Ozbiljan opozicioni pristup je važan a on i trebalo da bude definisan na sastanku koji smo predložili", poručili su iz SDP-a.

Bonus video: