DPS: VCG na Sinjavini smeta samo onima koji ne mogu izgovoriti "nezavisna Crna Gora"

Iz DPS-u poručuju da je SNP iz dokolice "izvukao" Sinjajevinu kako bi obnovili svoju nekadašnju retoriku, te poručuju da se sada "po misliocima SNP-a" na Sinjajevini dešava ekološki atentat
1217 pregleda 5 komentar(a)
.
.
Ažurirano: 05.09.2019. 20:53h

Koliko građani Kolašina vjeruju u ono što radi i piše SNP, najbolje su pokazali poslednji lokalni izbori, na kojima SNP prvi put u svojoj istoriji nije imao političke snage i argumenata da samostalno učestvuje u trci za povjerenje građana, saopšteno je iz kolašinskog DPS-a.

Iz te stranke su reagovali na ocjene SNP Kolašin da je Sinjajevina još jedan dokaz da vlast radi protiv interesa građana

Iz DPS-u poručuju da je SNP iz dokolice "izvukao" Sinjajevinu kako bi obnovili svoju nekadašnju retoriku, te poruluju da se sada "po misliocima SNP-a" na Sinjajevini dešava ekološki atentat.

"A ko su atentatori?

Atentatori su stočari na Sinjavini koji su ovoga avgusta do svojih katuna došli modernizovanim putem i za luksuzne automobile.

Atentatori su svi oni koji su priznali da od Vojske Crne Gore imaju koristi u svojim radnim i životnim aktivnostima.

Atentatori su i među turističkim kolonama, koji su novim i uređenim putevima obilazili planinu koja se tek turistički otkriva", poručuju iz DPS-a.

Atentatori su svi i sve brojniji koji su napravili otklon od primitivnih poruka kako će se životima braniti planina koja nas je hranila. Sinjavina će nastaviti da nas i hrani i ekonomski brani, jer će je razvijati zajednički projekti vrijednih domaćina uz podršku lokalnih uprava i Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Neće se razvijati, ni braniti populizom i političkim zloupotrebama i odštampanim majicama.

Atentatori su svi i sve brojniji koji su napravili otklon od primitivnih poruka kako će se životima braniti planina koja nas je hranila. Sinjavina će nastaviti da nas i hrani i ekonomski brani, jer će je

U zabludi su manipulanti iz sve malobrojnijeg SNP-a. Vojska Crne Gore će koristiti planinu Sinjavinu u mjeri koja neće ugroziti ni poljoprivredne, ni turističke, ni ekološke potencijale planine. To su potvrdile i stručne analize. Svi dobronamjerni mještani i građani će se moći u to uvjeriti. Vojska Crne Gore će opštim razvojem infrastrukture na ovom području učiniti da Sinjavina bude bliža i stočarima i zaljubljenicima prirode.

Kada je u pitanju ova planina, glas građana se odavno i glasno čuo – Sinjavina je adresa koja će sačuvati stočarsku i poljoprivrednu proizvodnju, turistima pokazati svoje prirodne potencijale i biti podrška brojnim razvojnim projektima ovoga područja.

Vojska Crne Gore na Sinjavini smeta jedino onima koji ne mogu ni 13 godina kasnije izgovoriti – „nezavisna Crna Gora“ i „Vojska Crne Gore“.

Bonus video: