MJESNI ODBORI JEDNOGLASNO PREDLOŽILI

DPS Kolašin: Đukanovića za predsjednika, Markovića za zamjenika predsjednika DPS

"Nedvosmisleno je data podrška aktuelnom vođstvu partije, zahvaljujući kome se Demokratska partija socijalista, dugi niz godina prepoznaje u crnogorskom društvu kao apsolutni lider na političkoj sceni"
1228 pregleda 3 komentar(a)
DPS Kolašin, Foto: DPS
DPS Kolašin, Foto: DPS

Mjesni odbori Opštinskog odbora DPS Kolašin, na sjednicama održanim tokom septembra, jednoglasno su za predsjednika DPS Crne Gore, predložili dosadašnjeg predsjednika, Mila Đukanovića, a za zamjenika predsjednika, Duška Markovića, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) DPS Kolašin.

"Nedvosmisleno je data podrška aktuelnom vođstvu partije, zahvaljujući kome se Demokratska partija socijalista, dugi niz godina prepoznaje u crnogorskom društvu kao apsolutni lider na političkoj sceni. Predsjednik Đukanović je, sa svojim najbližim saradnicima, predvodio procese identitetske, ekonomske, evropske i ukupne emancipacije našeg društva, pa je Opštinski odbor DPS Kolašin, jednoglasno predložio da naša partija, a time i Crna Gora, nastavi putem napretka", navodi se u saopštenju DPS Kolašin.  

U saopštenju se dodaje da su u susret VIII Kongresu sve sprovedene aktivnosti, još jednom pokazale snagu i spremnost naše infrastrukture da odgovori svim zahtjevima savremenog političkom djelovanja. 

"Ipak, osjećamo obavezu i odgovornost da u narednom periodu dodatno intenziviramo političko djelovanje našeg Opštinskog odbora u Kolašinu i time damo doprinos još boljem kvalitetu življenja u Kolašinu i još ubjedljivijim pobjedama naše partije", zaključuje se u saopštenju DPS Kolašin.