Šprić: Što skorije članstvo Crne Gore u EU bio bi pokazatelj kredibilne politike proširenja

Špirić je istakao i značaj redovnog održavanja Cetinjskog parlamentarnog foruma kao jedne od najboljih platformi za razgovor o najaktuelnijim temama za cijeli region
984 pregleda 0 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore
Sa sastanka, Foto: Skupština Crne Gore

Napredak koji je Crna Gora postigla na evroatlanskom putu od značaja je za cijeli Zapadni Balkan, a njeno što skorije članstvo u EU bio bi pokazatelj kredibilne politike proširenja, saopštio je danas. Nikola Špirić, zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne Skupštine Bosne i Hercegovine.

Kako je saopšteno iz Skupštine Crne Gore, predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović sastao se sa Špirićem na marginama XXI Cetinjskog parlamentarnog foruma.

"Brajović je napominjući sve veći značaj parlamentarne diplomatije u jačanju bilateralnih odnosa, izrazio zadovoljstvo prisustvom delegacije Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i na ovom Cetinjskom parlamentarnom forumu", navodi se u saopštenju Skupštine Crne Gore.

U saopštenju se navodi i da je Špirić istakao značaj redovnog održavanja Cetinjskog parlamentarnog foruma kao jedne od najboljih platformi za razgovor o najaktuelnijim temama za cijeli region.

Bonus video: