Kabinet gradonačelnika Prijestonice: Paušalne izjave Nikole Đuraškovića

"Nije prvi put SDP-u da "oživljava" preko leđa drugih stranaka i da po sistemu „preslikača“ reciklira davno izanđale floskule"
928 pregleda 1 komentar(a)
Cetinje, Foto: Shutterstock
Cetinje, Foto: Shutterstock

Služba gradonačelnika Prijestonice Cetinje, Aleksandra Kašćelana saopštila je da su ocjene odbornika SDP u Skupštini Prijestonice Cetinje Nikole Đuraškovića "paušalne i politikantske, i sračunate s namjerom da na prečac spasi sopstvenu partiju od političkog sunovrata u kojoj se nalazi."

Oni su reagovali na današnje saopštenje Đuraškovića u kojem navodi da je prethodna sjednica Skupštine na najbolji način pokazala nesposobnost lokalne vlasti.

"Nije prvi put SDP-u da "oživljava" preko leđa drugih stranaka i da po sistemu „preslikača“ reciklira davno izanđale floskule. Drago nam je što ste Vi kao opozicionar dobro informisani o tome šta visoke državne adrese misle o učinku lokalne vlasti na Cetinju. Moguće da su se dobro iskonsultovale sa opozicionim ekspertima koji bi „odokativno“ i „ko dlanom o dlan“ riješili sve probleme. Ne sumnjamo i da bi ti vajni znalci sve pare znali potrošiti, jer su i po tom čuvenju poznati. Javnosti radi – projekti iz programa razvoja Prijestonice Cetinje realizuju se dinamikom koja je jedina moguća, u skladu sa zakonom i u najboljem interesu građana Cetinja", saopšteno je.

Dodaju da su svi podaci o realizaciji projekata dostupni u implementacionoj jedinici i biće, "kako je na posljednjem zasjedanju lokalnog parlamenta i saopšteno, objedinjeni u informaciju koja će uskoro biti dostupna cjelokupnoj javnosti na sjednici Skupštine Prijestonice."

"Tada će i odbornik Đurašković, kao i vaskolika javnost, moći da podvuče crtu i da dâ ocjenu onoga šta je učinjeno. Sve prije toga je jeftina demagogija za dnevnu upotrebu, koja ne zaslužuje ama baš nikakvu pažnju", zaključeno je.

Bonus video: