DF: Samo pobunjeni narod predvođen opozicijom može spriječiti DPS da sve opljačka

Crna Gora, ocjenjuju u DF-u, neće postati pravna država sve dok je DPS na vlasti, jer su to, kako navode, dva pojma koja se međusobno isključuju
1555 pregleda 6 komentar(a)
"Jedina svrha postojanja DPS je pljačka države i naroda": DF, Foto: Boris Pejović
"Jedina svrha postojanja DPS je pljačka države i naroda": DF, Foto: Boris Pejović

Jedina svrha postojanja Demokratske partije socijalista (DPS) je bestijalna pljačka države i naroda, i oni nikada neće stati, a jedino ih narod predvođen opozicijom u sveopštoj pobuni može zaustaviti u naumu da sve opljačkaju, saopšteno je iz Demokratskog fronta.

DF, kako navode, uporno poziva narod Crne Gore i sve opozicione stranke, nevladine organizaicije, sindikate, slobodne pojedince na pobunu jer je smjena DPS-a sa vlasti "najveći nacionalni prioritet".

"Zahvaljujući profesoru Dušku Kneževiću, koji mjesecima zasipa Crnu Goru najčvršćim dokazima o djelovanju organizovane kriminalne grupe koja je kidnapovala državu i stavila je u funkciju pljačke naroda, narod je vidio da su optužbe koje iznosi DF tačne. Vidjeli ste da Đukanović koristi sva sredstva da ostane na vlasti i da je spreman da tu vlast brani do poslednjeg građanina Crne Gore. Vidjeli ste da je svaka tzv “strateška investicija” samo još jedna od korupcionaških šema i da je svaki “strateški invetitor” morao da plati reket u višemilionskim iznosima Đukanovicu", navode iz DF-a.

Oni su se osvrnuli na jučerašnju izjavu Kneževića, koji je kazao je da nisu tačni navodi Specijalnog državnog tužilaštva da je u Crnu Goru iz Azerbejdžana unio osam miliona eura. Taj novac, tvrdi Knežević, je u Crnu Goru unio azerbejdžanski ministar Kamaladin Hajdarov i to je, kako tvrdi, aranžman koji je dogovarao direktno sa predsjednikom Crne Gore, Milom Đukanovićem. Knežević tvrdi i da je Branimir Gvozdenović bio umiješan u cijelu operaciju i da je i on primio pare od tih osam miliona..

"Azerbejdžanski ministar je donio reket od osam miliona eura u kesu i dao ga Đukanoviću, Gvozdenoviću i DPS, a Katnić za ovu pljačku optužuje Nebojšu Medojevića i traži za njega pritvor. Milo, Brano i ekipa da kradu i pljačkaju i rasprodaju našu zemlju, a da Nebojša Medojević ide u zatvor. Ucijenjeni tužioci korupcijom Stanković i Katnić nijesu dovedeni da gone kriminal, jer je najveći kriminal u vrhu DPS-a. Oni su dovedeni da gone DF, konkurenciju u biznisu i kriminalu", navodi se u saopštenju DF-a.

Crna Gora, ocjenjuju, neće postati pravna država sve dok je DPS na vlasti, jer su to, kako navode, dva pojma koja se međusobno isključuju.

DF je još jednom pozvao Demokrate da odmah napuste Odbor za reformu izbornog zakonodavstva i sjednu za sto sa tim političkim savezom i cijelom opozicijom kako bi dogovorili proteste.

"Lopovska sekta vlast dozivljava kao pitanje zivota i smrti jer dobro znaju koliko su zločina pocinili i da bi bez zastite vlasti brzo morali da ostvare dijalog sa mnogim opasnm tipovima koje su prevarili, opljačkali i nanijeli im veliko zlo. Oni nikada neće pristati na fer izbore pregovorima za zelenim stolom i usvajanjem zakona i uredbi. Lopovska sekta će pristati na fer izbore samo ako se suoči sa silom pobunjenog naroda, koji više ne može da trpi zulum, harač i nepravdu. DF je 2015. pokazao kako se to radi. Sami i bez ičije podrske. DF je 2016. pokazao da se lopovska sekta može pobijediti, čak i na izborima koje oni organizuju. Zato je Đukanović odlučio da nas uništi . Ali DF je pokazao da u Crnoj Gori još žive potomci slavnih predaka koji ne ljube lance i koji sanjaju slobodu i pravdu", navode iz DF-a.

Sad je, poručuju, vrijeme da se opozicija ujedini "u pobuni protiv mafije koja je kidnapovala našu državu i oglodala do kosti".

"Ujedinjeni pobunjeni narod niko ne može pobjediti. Sloboda ili ništa", zaključuju iz DF-a.

Bonus video: