Vojinović: U utorak jači i ubjedljiviji trijumf u Beranama

On je naveo da se povreda osnovnih ustavnih sloboda i prava građana Berana, koji su već izabrali lokalnu vlast, čini zbog uskih interesa određenih grupa iz DPS
86 pregleda 4 komentar(a)
Miomir Vojinović, Foto: Snp.co.me
Miomir Vojinović, Foto: Snp.co.me
Ažurirano: 03.03.2018. 13:09h

Socijalistička narodna partija (SNP) i koalicija Zdravo Berane u utorak će na ponovljenim izborima trijumfovati jače i ubjedljivije i tako ovjeriti svoju pobjedu nad Demokratskom partijom socijalista, ocijenjeno je iz SNP-a.

U utorak će u Beranama na pet biračkih mjesta biti ponovljeni izbori.

Član Predsjedništva SNP-a, Miomir Vojinović, kazao je da će ta stranka, uprkos flagrantnom kršenju Ustava i zakona Crne Gore i pravnom nasilju Državne izborne komisije trijumfovati jače i ubjedljivije.

"Beranci su neustrašivi i nepotkupljivi i koalicija Zdravo Berane uvjerava sve građane Berana, ali i druge, koji pokušavaju da mešetare ovim gradom da se na silu, pritiscima i ucjenama neće moći preinačiti volja građana", rekao je Vojinović agenciji MINA.

On je naveo da se povreda osnovnih ustavnih sloboda i prava građana Berana, koji su već izabrali lokalnu vlast, čini zbog uskih interesa određenih grupa iz DPS, koji ne prezaju ni od toga da izazovu nove nestabilnosti, što može dovesti duboke krize cijelog sistema.

"Zajednička pobjeda naše koalicije i Demokratske Crne Gore garant je nastavka započetih reformi i ostvarenja mnogobrojnih infrastrukturnih projekata i biće uvod u lanac promjena koji će uslijediti na predsjedničkim i lokalnim izborima", zaključio je Vojinović.

Bonus video: