DF: Katnić odmah da bude smijenjen

Iako je čitava Crna Gora vidjela kako Migo Stijepović uzima od Duška Kneževića 97 500 evra, koje kasnije dijeli izbornim štabovima u Zeti, ispada da su kriminalnu grupu formirali oni kojima je Stijepović dao novac za kupovinu glasova, a ne predsjednik DPS-a Milo Đukanović i njegov savjetnik Stijepović, navodi se u sopštenju DF-a
6508 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija

Podižući optužnicu protiv Slavoljuba Miga Stijepovića samo za pranje novca ali ne i za organizovano kriminalno udruživanje, Milivoje Katnić je zaslužio da odmah bude smijenjen i procesuiran zbog zloupotrebe službenog položaja i pružanja pomoći pri izvršenju krivičnog djela, navodi se u saopštenju Demokratskog Fronta.

Iako je čitava Crna Gora vidjela kako Migo Stijepović uzima od Duška Kneževića 97 500 evra, koje kasnije dijeli izbornim štabovima u Zeti, ispada da su kriminalnu grupu formirali oni kojima je Stijepović dao novac za kupovinu glasova, a ne predsjednik DPS-a Milo Đukanović i njegov savjetnik Stijepović, navodi se u sopštenju.

Kako dalje saopštavaju, ova optužnica je posebno skandalozna i sa aspekta posljednjeg snimka koji je objavio profesor Duško Knežević, na kojem se dok on daje novac Stijepoviću, jasno čuje:” Ovo ti je za Mila.” Ali ne samo što nema Đukanovića u optužnici kao organizatora kriminalne grupe, već nema ni Stijepovića.

Zato se postavlja pitanje za čije potrebe su aktivisti DPS- a kupovali glasove u Zeti za vrijeme parlamentarnih izbora 2016. ako nisu za Đukanovića i Stijepovića? Ovakvom kriminalnom optužnicom od strane Milivoja Katnića, stvorili su se uslovi, da Ivica Stanković i on automatski budu smijenjeni, suspendovani i procesuirani, piše u sopštenju DF-a.

" Kako je moguće da je Duško Knežević, kojeg po nalogu Đukanovića reketira Stijepović, organizator kriminalne grupe, i to zajedno sa aktivistima DPS-a, kojima novac donosi isti Stijepović? I na kraju, što ćemo sa onih 50 000 evra kojih nema u optužnici a koje je po tvrdnjama tužilaštva, Stijepović zadržao za sebe?", zaključuje se u saopštenju Demokratskog Fronta.

Bonus video: