Vukčević predsjednik OO SDP Podgorica

„Naš zajednički zadatak da je da svo znanje i energiju članova i simpatizera SDP u Podgorici usmjerimo kako bi našim sugrađanima predstavili viziju razvoja grada koja će biti po mjeri svih stanovnika"
2787 pregleda 3 komentar(a)
Miloš Vukčević, Foto: SDP
Miloš Vukčević, Foto: SDP

Na konstitutvnoj sjednici Opštinskog odbora SDP Podgorice za predsjednika je izabran prof. dr Miloš Vukčević, Dekan Pravnog fakulteta univerziteta Mediteran, kao i novi saziv predsjedništva OO SDP, saopšteno je iz ove partije.

Iz SDP-a su kazali da je predsjednik opštinskog odbora prof. dr Miloš Vukčević, "zahvaljujući na podršci, izrazio zadovoljstvo jer se u novom opštinskom odboru nalazi značajan broj novih ljudi prepoznatljivih u svojim profesijama, uglednih u društvenoj zajednici koji će svakako dati ozbiljan pečat radu novog Odbora i partije kao cjeline."

„Naš zajednički zadatak da je da svo znanje i energiju članova i simpatizera SDP u Podgorici usmjerimo kako bi našim sugrađanima predstavili viziju razvoja grada koja će biti po mjeri svih stanovnika. Novi sastav Predsjedništva OO SDP kvalitetom ljudi, obrazovnom strukturom i novim, mladim ljudima koji su nam se pridružili, predstavlja garant ostvarenja ciljeva i snažnog rasta u Glavnom gradu. U naše redove su dobrodošli svi oni koji pošteno žive od svog rada, koji prepoznaju u politici SDP borbu za svoje interese i bolji kvalitet života i svi oni će biti okosnica ovog Odbora i naše Partije u narednom periodu“, naglasio je dr Vukčević.

Bonus video: