DPS Budva: Šta Carević nudi kao alternativu EU?

"Vjerujemo da je Carevićev izliv iskrenosti konačno i do kraja ogolio pred građanima Budve i Crne Gore navodnu privrženost DF-a vrijednostima EU..."
1608 pregleda 14 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS, DPS
Ilustracija, Foto: DPS, DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Budva zatražio je od predsjednika Opštine Marka Carevića da kaže šta nudi kao alternativu učlanjenju Crne Gore Evropskoj uniji.

Carević je govoreći o situaciji sa postrojenjem za tretman otpadnih voda u Bečićima kazao da građani vide "šta su i ko su ti evropski partneri iz tako najrazvijenijih zemlja".

"Šta će nas sve čekati ako jednog dana uđemo u, ne daj Bože, Evropsku uniju", rekao je Carević.

Iz DPS Budva tvrde da je predsjednik Opštine Budva "konačno javno izgovorio ono što DF već dugo nevješto prikriva - "ne daj bože da uđemo u EU"".

Povezani članci

13. Februar 2020.

Carević : Ne daj Bože da uđemo u Evropsku uniju

"Vjerujemo da je Carevićev izliv iskrenosti konačno i do kraja ogolio pred građanima Budve i Crne Gore navodnu privrženost DF-a vrijednostima EU, koju su više puta saopštavali istovremeno kritikujući članstvo Crne Gore u NATO. Nakon posljednjeg intervjua odlazaćeg predsjednika Opštine Budva, svima treba da bude jasno za koje se političke i civilizacijske vrijednosti zalažu on i DF", navodi se u saopštenju DPS Budva.

Bonus video: