Krivokapić: Pomagao sam ti kad si sjedio kod Đukanovića; Medojević: Ti si sm**e, go**o obično

Krivokapić je u svom izlaganju, između ostalog, kazao da je virus nacionalizma u prethodnom periodu napao i Crnu Goru, a Medojević mu je kazao da je i mafija kojoj je i Krivokapić kumovao
80463 pregleda 178 komentar(a)
Medojević, Foto: Screenshot/Skupština Crne Gore
Medojević, Foto: Screenshot/Skupština Crne Gore
Ažurirano: 28.04.2020. 15:27h

Sjednica Skupštine Crne Gore na kojoj se razmatra predlog zakona Demokratskog fronta (DF) za pomoć građanima i privredi kratko je prekinuta jer je došlo do verbalnog sukoba između poslanika DF Nebojše Medojevića i poslanika Socijaldemokratske partije (SDP) Ranka Krivokapića.

Krivokapić je u svom izlaganju, između ostalog, kazao da je virus nacionalizma u prethodnom periodu napao i Crnu Goru, a Medojević mu je kazao da je i mafija kojoj je i Krivokapić kumovao.

"Kolega Medojević i dalje staje na taj put koji ide ka samouništenju, ali to je njegovo pravo. Ja sam mu pomagao koliko sam mogao da do toga ne bude. Pomagao sam ti kad si sjedio kod Mila Đukanovića kao savjetnik za privatizaciju kad je rasla ta mafija", rekao je Krivokapić, kome je Medojević dobacio da treba da podigne spomenik Stanku Subotiću na Cetinju.

Medojević je tražio riječ nakon diskusije Krivokapića i kazao je da je Krivokapić diskutovao o nečemu što nema veze sa predlogom zakona DF.

"On je ovdje pričao u mikrofon da li sam ja trijezan ili nijesam. Ovo što protestujem njemu neka ide na obraz. Mi smo dugo vremena potrošili zajedno.To mi je rekao više puta.Prenio mi je prijeteću poruku CIA. Da li je bio trijezan i špijunčina CIA . Prenio mi je poruku u društvu direktora Agencije za bezbjednost. Ja tebe čuvam, a ti mene ovdje ovako blatiš pred ljudima i to radiš u kontinuitetu" rekao je Medojević.

On je poručio Krivokapiću da je " sm**e i obično go**o", nakon čega je krenuo da izlazi iz plenarne sale.

Tada je potpredsjednik Skupštine Genci Nimanbegu prekinuo sjednicu i izrekao opomenu Medojeviću.

Bonus video: