Nikolić: Mandić u svojim terorističkim prijetnjama ne pita za cijenu tuđih života

"Žalosno je, da je već godinama u kontinuitetu, jedina programska tačka najbrojnije opozicione partije, izazivanje nereda i provociranje sukoba. Doduše, njihova neodgovornost ne čudi, jer ovo nije prvi put da su dio scenarija, iz koga se sklanjaju i od kojeg bježe kad on krene po zlu", tvrdi Nikolić
3556 pregleda 10 komentar(a)
Miloš Nikolić, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović
Miloš Nikolić, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović, Boris Pejović

Jučerašnja izjava četničkog vojvode Andrije Mandića kojom po zna koji put priziva građanski rat u Crnoj Gori sramotna je, neodogovorna i nažalost - očekivana, saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

"Mandićeve riječi su kontinuitet njegovog političkog djelovanja i terorističkih prijetnji u kojima on, kao i obično ne pita za cijenu tuđih života", Kkaže se u saopštenju.

Kako je dodao, neodgovornost DF-a ne čudi.

"Žalosno je, da je već godinama u kontinuitetu, jedina programska tačka najbrojnije opozicione partije, izazivanje nereda i provociranje sukoba. Doduše, njihova neodgovornost ne čudi, jer ovo nije prvi put da su dio scenarija, iz koga se sklanjaju i od kojeg bježe kad on krene po zlu", tvrdi Nikolić.

On je upozorio građane, da kako je saopštio ne dozvole da se njihova vjerska osjećanja zloupotrijebe zarad političkih interesa Mandića i njemu sličnih.

"Za Demokratsku partiju socijalista mir i međuetnički sklad su vrijednosti oko kojih nema kompromisa. To je temelj naše države, i nećemo dozvoliti da ga potkopavaju oni koji u očajnoj poziciji vječnih gubitnika idu u ovoj svojoj suludoj igri na “sve ili nista”", tvrdi Nikolić.

Bonus video: