Pljevlja: Odbornik DPS-a glasao podizanjem tri prsta

Pivljanin je jedan od dvojice odbornika Demokratske partije socijalista podržao održavanje sjednice lokalne skupštine na kojoj bi se raspravljalo o Zakonu o slobodi vjeroispovjesti

14286 pregleda 166 reakcija 26 komentar(a)
Pivljanin podiže tri prsta, Foto: Goran Malidžan
Pivljanin podiže tri prsta, Foto: Goran Malidžan

Za razliku od svojih kolega koji su prilikom glasanja na današnjoj sjednici pljevaljskog parlamenta podizali dva prsta ili cijelu šaku, odbornik Demokratske partije socijalista Srđan Pivljanin to je sve vrijeme radio podizanjem ruke sa tri raširena prsta.

Pivljanin je jedan od dvojice odbornika Demokratske partije socijalista podržao održavanje sjednice lokalne skupštine na kojoj bi se raspravljalo o Zakonu o slobodi vjeroispovjesti, po inicijativi koju su podnijeli građani Pljevalja, uprkos protivljenju vrha partije. Redovni je bio učesnik litija koje je organizovala Srpska pravoslavna crkva u znak protesta zbog usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovjesti.

Pivljanin je i danas glasao da se u dnevni red uvrsti predlog Nove srpske demokratije o donošenju Deklaracije o pokretanju inicijative o poništenju zakona o slobodi vjeroispovjesti ili uvjerenja i pravnom položaju vjerskih zajednica.

Bonus video: